Αναστασιάδης: “Έχουμε έξι παιχνίδια που πρέπει να κερδίσουμε”

Άδικο χαρακτήρισε το αποτέλεσμα ο τεχνικός του Ηρακλή ο οποίος δήλωσε ακόμα πως η ομάδα θα πρέπει να κοιτάξει την δύσκολη συνέχεια.

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Ο Σάκης Αναστασιάδης δεν θέλησε να ψάξει δικαιολογίες για την σημερινή ήττα της ομάδας του και δήλωσε πως θα πρέπει ο Ηρακλής να ανασυνταχθεί και να επιστρέψει στις νίκες.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

“Ένα αποτέλεσμα που δεν είναι καλό για εμάς είναι ένα κακό αποτέλεσμα δεν θα ψάξουμε να βρούμε δικαιολογίες. Θεωρώ δεν ήταν δίκαιο το αποτέλεσμα αλλά δεν παύει το αποτέλεσμα να είναι αυτό που είναι. Δεν πρέπει να ψάξουμε δικαιολογίες θα πρέπει να ανασυνταχθούμε. Έχουμε ακόμη 6 παιχνίδια τα οποία πρέπει να τα κερδίσουμε, έχουμε ακόμα πλεονέκτημα με το Παλαιοχώρι και θα προσπαθήσουμε να το κρατήσουμε και να το διευρύνουμε”

Για το ακυρωθέν γκολ: “Δεν γνωρίζω γιατί ο διαιτητής ακύρωσε το γκολ , βέβαια δημιουργήσαμε και άλλες ευκαιρίες που θα μπορούσαμε να πετύχουμε κάποιο τέρμα  αλλά δεν το καταφέραμε. Ο Μακεδονικός πιστεύω μας κέρδισε χωρίς καμία ευκαιρία από ένα κόρνερ. Θεωρώ άδικο το αποτέλεσμα αλλά αυτό είναι το αποτέλεσμα και θα πρέπει να συνεχίσουμε.”

Σχετικά Άρθρα

“Ευλογημένη η θητεία μου στον Ηρακλή-Με αλλαγές θα θέσει υψηλούς στόχους”

Ποδόσφαιρο

Back to Top