Προύσαλης: “Στόχος πάντα η νίκη”

Για το δύσκολο παιχνίδι κόντρα στον πρωτοπόρο Ολυμπιακό μίλησε ο Κώστας Προύσαλης

Βόλει, Ηρακλής

Ο Ηρακλής Πετοσφαίριση έχει κάνει μία άψογη πορεία εντός έδρας έχοντας κρατήσει απόρθητη τη Μίκρα. Αυτό το αήττητο έχειο προσδώσει και ιδιαίτερη δυναμική στην πορεία της ομάδας του Γιάννη Ορφανού που βρίσκεται στην 5η θέση με 26 βαθμούς και σε απόσταση βολής από την πρώτη 4αδα. Προέρχεται από τη νίκη επί της Νίκης Αιγινίου και αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν.

Ο πλέον φορμαρισμένος παίκτης του Ηρακλή και ηγέτης της ομάδας που στο παρελθόν πέρασε από τον Ολυμπιακό είναι ο Κώστας Προύσαλης ο οποίος δήλωσε:

«Ο Ηρακλής στα καλά και στα δύσκολα πάντα έχει στόχο τη νίκη με όποια ομάδα και να παίζει. Φυσικά γνωρίζουμε τον αντίπαλο μας αλλά η σκέψη μας και η ψυχολογία μας έχει προσανολισμό νίκης και αυτό δεν αλλάζει. Είμαστε σε καλή κατάσταση, δεν έχουμε απουσίες και η ψυχολογία μας είναι καλή. Θέλουμε να μετρήσουμε τις δυνάμεις μας με τους πρωτοπόρους και αήττητους αλλά και εμείς δεν έχουμε κρατήσει τυχαία το αήττητο στη Μίκρα. Είμαστε έτοιμοι να τα δώσουμε όλα για τη νίκη και σίγουρα θα έχουμε τη συμπαράσταση των φίλων μας»

Σχετικά Άρθρα

ΓΣ: “Οι εποχές της δυσφήμισης χωρίς αποδείξεις, πέρασαν ανεπιστρεπτί!”

Βόλει

Back to Top