Αβραμίδης: «Ο Ηρακλής είναι η πιο ολοκληρωμένη ομάδα της κατηγορίας»

Ο προπονητής του Μακεδονικού μίλησε με άκρως κολακευτικά λόγια για την ομάδα του Ηρακλή.

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Στο Αθλητικό Μετρόπολις 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο προπονητής του Μακεδονικού, Γιώργος Αβραμίδης, και μίλησε για το παιχνίδι κόντρα στον Ηρακλή, την διαφορά που έχει προκύψει από τους πρωτοπόρους, τον στόχο του Μακεδονικού και τη βαθμολογική συγκομιδή και η σημασία που θα παίξει στο παιχνίδι του Σαββάτου 17/2 ο κόσμος του Ηρακλή που θα βρεθεί στο γήπεδο.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το παιχνίδι κόντρα στον Ηρακλή: «Ο Ηρακλής είναι από μόνος του μια γιορτή του ποδοσφαίρου και εκτός από το τεράστια όνομα που κουβαλάει, φυσικά έχει και μια εξαιρετική ομάδα και εμείς πρέπει να σταθούμε αντάξιοι των συνθήκων. Ο Ηρακλής αυτή τη στιγμή είναι η πιο ολοκληρωμένη ομάδα με πολλές λύσεις και βάθος στο ρόστερ».

Για το αν υπάρχουν περιθώρια για νίκη κόντρα στον Ηρακλή: «Μην ξεχνάμε πως και ο Μακεδονικός φέρνει μια βαριά ιστορία. Θέλουμε αυτό το παιχνίδι, είναι ψυχολογικό έρεισμα για όλους για να πάρουμε τη νίκη. Η έδρα δεν νομίζω ότι παίζει σημαντικό ρόλο, η ομάδα δείχνει στο γήπεδο αν αξίζει τη νίκη ή όχι. Ο Ηρακλής έχει ένα τεράστιο κόσμο μαζί του που τον ακολουθεί όπου και να παίζει. Αυτό που έχει δείξει η ιστορία είναι ότι η ομάδα που το θέλει περισσότερο θα το πάρει».

Για την διαφορά που έχουν οι δύο πρώτοι από τους υπόλοιπους: «Η διαφορά είναι μεγάλη και αυτό δείχνει και την αξία των ομάδων. Μερικές φορές όμως τα πράγματα δεν είναι πάντα έτσι, χωρίς να θέλω να μειώσω τους δύο πρωτοπόρους. Υπάρχουν διάφορες συνθήκες που διαμορφώνουν αποτελέσματα, όπως η τύχη, η φόρμα, η κακή μέρα μιας ομάδας. Ο Ηρακλής και ο Αρης Παλαιοχωρίου έδειξαν μέχρι τώρα πως ήταν πιο ολοκληρωμένες».

Για το τι σημαίνουν οι 34 βαθμοί για τον Μακεδονικό: «Εξαρτάται από την οπτική που το βλέπουμε. Αν αναλογιστούμε πως έχουμε κάνει το ρεπό μας, είμαστε σε καλή κατάσταση. Εμείς και στο αυριανό ματς πρέπει να μπούμε πολύ δυνατά για τη νίκη που θα μας δώσει πόντους για την παραμονή και να μπορέσουν να ξεχωρίσουν οι ποδοσφαιριστές χωρίς το βαθμολογικό άγχος».

Για το αν θα επηρεάσει τον Μακεδονικό ο πολύς κόσμος του Ηρακλή που θα βρεθεί στο γήπεδο: «Μια ομάδα που δεν είναι συνηθισμένη σε τόσο πολύ κόσμο όπως ο Μακεδονικός ίσως έχει ένα μειονέκτημα έναντι του Ηρακλή που είναι συνηθισμένος να έχει τον κόσμο δίπλα του. Εκεί θα μετρήσουν οι αξίες των ποδοσφαιριστών, οι εμπειρίες και οι παραστάσεις και αν θα μπορέσουν οι παίκτες να αποβάλλουν την πίεση».

Για τον στόχο του Μακεδονικού: «Ο Μακεδονικός και σαν όνομα και σαν ιστορία και σαν αξία κοιτάζει μπροστά. Προσπαθούμε όλοι να φτάσουμε όσο το δυνατόν ψηλότερα, σε καλύτερη βαθμολογική θέση και να μπορέσουμε να προγραμματίσουμε την επόμενη μας χρονιά πιο άνετα, πιο σίγουρα, με περισσότερη ελευθερία. Ο Μακεδονικός αξίζει να παίζει κάθε χρόνο με στόχο τον πρωταθλητισμό».

Σχετικά Άρθρα

Σαν σήμερα: Ο πρώτος ποδοσφαιρικός αγώνας, με τoν Όμιλο Φιλομούσων!

Ποδόσφαιρο

Back to Top