Α.Βοσνιάδης: “Ο Ηρακλής πετυχαίνει το ακατόρθωτο”

Εμπιστοσύνη στην δυνάμεις του Ηρακλή δείχνει ο έμπειρος τεχνικός δηλώνοντας ακόμα πως αυτό που κάνει ο Ηρακλής δεν θα μπορούσε να το πετύχει άλλη ομάδα.

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Ο έμπειρος τεχνικός Αλέκος Βοσνιάδης μίλησε στον ARENA FM 89,4 και μεταξύ άλλων δήλωσε πως ο Ηρακλής θα τα καταφέρει να κατακτήσει την άνοδο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Έλληνα προπονητή:

Για την πορεία του Ηρακλή στην Γ’ Εθνική: «Αν δεν υπάρχει ομάδα με βαριά φανέλα, αυτό που κάνει ο Ηρακλής δεν θα μπορούσε να το κάνει άλλη ομάδα. Χτίστηκε σε ένα βράδυ με τεράστια προσπάθεια των ανθρώπων της και βαδίζει στην επιστροφή της στην Φουτμπολ Λιγκ. Η φανέλα και ο κόσμος του Ηρακλή ήταν στοιχεία που από μόνα τους έτρεξαν την ομάδα. Οι άνθρωποι της ομάδας έτρεξαν τις υποθέσεις που έπρεπε, η ομάδα βαδίζει σε καλύτερο δρόμο και πιστεύω ότι θα καταφέρει να πάρει την άνοδο. Ο Ηρακλής είναι μία ομάδα που ταλαιπωρήθηκε τα τελευταία χρόνια. Ποτέ δεν υποβιβάστηκε αγωνιστικά. Αν δεν υπήρχε το μέγεθός της, θα είχε προβλήματα στο να ξαναμαζευτεί. Σιγά-σιγά θα μαζέψει τα κομμάτια της και θα την δούμε στην πρώτη κατηγορία, η οποία χρειάζεται συλλόγους όπως ο Ηρακλής».

Σχετικά Άρθρα

Asvestochori Club: “Μάθημα κερκίδας στο Ιβανώφειο, κλειδώνουμε παραμονή στη Χαλάστρα!”

Ποδόσφαιρο

Back to Top