Θετικό πρόσημο στο τεστ με το Πευκοχώρι

Ομάδα και Ουάσινγκτον έδειξαν σε καλή κατάσταση ενόψει Παπάγου.

Ηρακλής, Μπάσκετ

Όλα κύλησαν θετικά στην προπονησιακή αναμέτρηση του Ηρακλή με την Ευρώπη Πευκοχωρίου, που διεξήχθη στο Κλειστό Γήπεδο του Πανεπιστημίου Μακεδονίας.

Ο Λευτέρης Χατζηκυριακίδης είχε την ευκαιρία που αναζητούσε να τεστάρει σχήματα και τακτικές, αλλά και την αγωνιστική κατάσταση του Ντάριους Ουάσινγκτον, ενόψει της εκτός έδρας μάχης στου Παπάγου με την ομώνυμη αθηναϊκή ομάδα.

Τα συμπεράσματά του ήταν ευχάριστα, μέσα από ένα προπονησιακό παιχνίδι, στο οποίο οι «κυανόλευκοι» επικράτησαν με 81-64, με τις δύο ομάδες να χωρίζει, βεβαίως, μία κατηγορία.

Όσο για τον Αμερικανό άσσο, πέτυχε 15 πόντους και – αν όλα κυλήσουν ομαλά μέχρι το Σάββατο – θα πάρει χρόνο συμμετοχής στον πρώτο επίσημο αγώνα του με τη φανέλα του Ηρακλή, χωρίς – σαφέστατα – να βρίσκεται σε υψηλό επίπεδο αγωνιστικής ετοιμότητας, κάτι το οποίο υπολογίζεται ότι θα συμβεί – καλώς εχόντων των πραγμάτων – από τον επόμενο μήνα και έπειτα.

Δεν συμμετείχε στο διπλό με το Πευκοχώρι ο Μιχάλης Γιαννακίδης ο οποίος είναι σε φάση αποθεραπείας από ελαφρύ διάστρεμμα ποδοκνημικής, το οποίο αναμένεται να πάψει να τον ταλαιπωρεί λίαν συντόμως, ώστε να τεθεί στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας ενόψει του σαββατιάτικου παιχνιδιού στην Αθήνα.

 

Σχετικά Άρθρα

Back to Top