- Bluearena - https://bluearena.gr -

Πρωτιά σε άμυνα και επίθεση

Ο Ηρακλής βρίσκεται στην κορυφή του πρωταθλήματος, παίζοντας ελκυστικό ποδόσφαιρο και ανατρέποντας κάθε ποδοσφαιρική λογική.

Όταν ξεκίνησε η χρονιά με τον έμπειρο ,Σάκη Αναστασιάδη, στον πάγκο και τους νεαρούς ποδοσφαιριστές στον αγωνιστικό χώρο ήταν λίγοι αυτοί που περίμεναν πορεία πρωταθλητισμού. Όμως οι άνθρωποι του Ηρακλή κατάφεραν να ξεπεράσουν τα αρχικά προβλήματα και να πείσουν μέχρι και τον τελευταίο δύσπιστο πως  η ομάδα θα πρωταγωνιστήσει.

Λίγους μήνες μετά η ομάδα του Σάκη Αναστασιάδη όχι μόνο βρίσκεται στην κορυφή του πρωταθλήματος αλλά αποδίδει καλύτερα και από οποιαδήποτε άλλη ομάδα του ομίλου. Οι “κυανόλευκοι” διαθέτουν την καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος έχοντας δεχτεί μόλις 12 τέρματα σε 21 παιχνίδια. Αποτέλεσμα της σκληρής δουλείας του Έλληνα τεχνικού και των ποδοσφαιριστών της ομάδας.

Οι εξαιρετικές αποδόσεις των “κυανόλευκων” δεν σταματούν στην άμυνα. Η ομάδα του Ηρακλή διαθέτει επίσης και την καλύτερη επίθεση του 2ου ομίλου. Οι “κυανόλευκοι” έχοντας σε ρόλο οδηγού τον “δεινό” σκόρερ Χρήστο Ρόβα, έχουν πετύχει 44 τέρματα σε 21 παιχνίδια πρωταθλήματος.