Το «κυανόλευκο» βόλεϊ έκοψε την πίτα του

Με τυχερούς της βραδιάς τον προπονητή της ανδρικής ομάδας, Γιάννη Ορφανό και τον ασίσταντ κόουτς της γυναικείας, Γρηγόρη Μπάλλο…

Βόλει, Ηρακλής

Κοπή πίτας για το 2018 για το «κυανόλευκο» βόλεϊ, καθώς ανδρική και γυναικεία ομάδα πέρασαν μια όμορφη βραδιά, με αφορμή αυτό το γεγονός.

Για την ανδρική ομάδα το φλουρί «έπεσε» στο κόουτς, Γιάννη Ορφανό, ενώ για τη γυναικεία, στον ασίσταντ κόουτς, Γρηγόρη Μπάλλο.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του βολεϊκού Ηρακλή για το γεγονός:

«Μέσα σε ένα ιδιαίτερα χαρούμενο και ζεστό κλίμα πραγματοποιήθηκε η κοπή της πίτας του ΤΑΑ Ηρακλής Πετοσφαίριση 2015 στο Ουζερί Λόλα.

Στην εκδήλωση παρεβρέθησαν το Διοικητικό συμβούλιο, Προπονητές, αθλητές και αθλήτριες των δύο τμημάτων (ανδρικό- γυναικείο) καθώς και φίλοι της ομάδας.

Τις πίτες των τμημάτων έκοψε ο πρόεδρος του ΤΑΑ Ηρακλή κ. Πρόδρομος Καλαϊτζίδης που αρχικά ευχαρίστησε όλους όσους βρέθηκαν κοντά στην ομάδα και στη συνέχεια ευχήθηκε στους αθλητές-αθλήτριες καλή
επιτυχία με υγεία και πολλές επιτυχίες.

Ο τυχερός που βρήκε το κομμάτι με το φλουρί στην ανδρική ομάδα ήταν ο προπονητής μας Γιάννης Ορφανός ενώ στην γυναικεία το φλουρί έπεσε στον βοηθό προπονητή Γρηγόρη Μπάλλο».

 

Φωτογραφία του χρήστη Iraklis Volleyball 2015 Hellas.

Σχετικά Άρθρα

Back to Top