- Bluearena - https://bluearena.gr -

Θέος: «Παίζουμε στα όρια της ύπαρξης και μη ύπαρξης»

Aναλυτικά οι δηλώσεις του στον Arena fm:

Για το ζήτημα των Χορτατζήδων: “Είναι ένα καλό βήμα, έχουμε και άλλα πρέπει να βρούμε οριστική λύση στο πρόβλημα του Ερασιτέχνη Ηρακλή Δεν θριαμβολογούμε έχουμε δικαστήρια. Το δημόσιο από ένα μέρος του χρέους που είχαμε από προσαυξήσεις κάποια στιγμή κατάσχεσε τους Χορτατζήδες. Το μεγάλο πρόβλημα είναι ότι ήταν ακέφαλος διοικητικά ο Ηρακλής και δημιουργήθηκε πρόβλημα. Αυτό που έπρεπε να γίνει είναι έπρεπε να είμαστε διοίκηση για να δεχθεί το δικαστήριο την ένσταση μας. Είναι σημαντικό γιατί το δικαστήριο αναγνωρίζει ότι είναι για ιδιωτική χρήση. Οι Χορτατζήδες παραχωρήθηκαν το 1952 μέσω βασιλικού διατάγματος και επίσημα πιο μετά ως περιουσιακό στοιχείο του Ηρακλή. Μόνο αθλητική χρήση μπορεί να γίνει. Η εφορία έκανε την αίτηση κατάσχεσης. Πάντα με το Υπουργείο Οικονομικών σε συνεργασία”.

Για το θέμα της Μίκρας και αν θα υπάρξει και εκεί δικαστική διαμάχη: “Η διοίκηση έχει θωρακίσει διοικητικά και περιουσιακά τον σύλλογο. Υπάρχει το θέμα της Μίκρας μην το ξεχνάμε γιατί θα έρθει και αυτό το θέμα. Η διοίκηση πρωτοδικείου πρέπει να παίρνει τα έξοδα έστω για να αντέξουμε. Ο Ερασιτέχνης δεν έχει έσοδα. Η προσπάθεια είναι τεράστια. Αναγκαστικά οι έφοροι των τμημάτων είναι μέλη στο 15μελες Δ.Σ. Η καθημερινότητα μέσα στο σωματείο είναι εξαιρετικά δύσκολη. Η Μίκρα είναι σε υποθήκη, είναι περίπλοκο θέμα. Δεν πρέπει να μείνει το σωματείο ακέφαλο. Με ένα δικόγραφο. ένα εξώδικο να κάνει κάποιος κάτι, να μπορεί να υποστηρίξει την ομάδα νομικά και δικαστικά. Καλύτερα χάλια διοίκηση, παρά καθόλου. Διοίκηση πρωτοδικείου γίναμε από 19 Δεκέμβρίου. 19 Ιουλίου πρέπει να ανανεώσουμε. 14 Αυγούστου αν έρθει δικαστήριο ποιος θα πάει; Πρέπει να αποφασιστεί είτε να μείνουμε είτε να έρθει κάποιος άλλος. Με τίποτα όμως χωρίς διοίκηση. Παίζουμε στα όρια της ύπαρξης και της μη ύπαρξης. Τα θέματα είναι πολύ λεπτά. Συμμετοχή του κόσμου θέλουμε. Οικονομολόγους, οτιδήποτε. Πρέπει να έρθει ο κόσμος κοντά στο σωματείο. Μόνο με την στήριξη του κόσμου μπορούμε. Θέλουμε για το ΑΦΜ, βοήθειες λογιστών που ξέρουν δύο τρία πράγματα. Ανθρώπους με τεχνογνωσία χρειαζόμαστε. Με επιστημονική κατάρτιση που έχουν να βοηθήσουν την ομάδα”.

Για τις επιτυχίες στα μικρά τμήματα: “Βλέπουμε και άλλα πράγματα όχι μόνο τα οικονομικά, κάνουμε καλή πορεία. Αυτό που θέλουμε είναι να περνάει με μεγαλύτερη βαρύτητα το όνομα του Ηρακλή προς το έξω. Και κάνουμε πράγματα για αυτό, όπως το συνδρομητικό κανάλι, την μπουτίκ, κάνουμε πράγματα για να δείξουμε ότι γίνεται προσπάθεια. Προετοιμάζουμε και εκδήλωση-χορό με εκπλήξεις”.