Γιάμπαστος: «Ελεύθερος χρέους ο χώρος των Χορτατζήδων»

Ο δικηγόρος και νομικός σύμβουλος του Ερασιτέχνη Ηρακλή, Μιχάλης Γιάμπαστος, μίλησε σχετικά με τη θετική εξέλιξη στο ζήτημα των Χορτατζήδων.

Διάφορα, Ερασιτέχνης

O Γιάμπαστος τόνισε αρχικά: «Επιβεβαιώσαμε με μία δικαστική απόφαση αυτό που επιδιώκαμε τόσα χρόνια, ότι δηλαδή είναι ακατάσχετη η έκταση των Χορτατζήδων. Είναι άκυρη η κατάσχεση, καθώς η δική μας θέση είναι ότι το Δημόσιο στρέφεται στην ουσία κατά του εαυτού του. Ο χώρος είναι ιδιοκτησία του Ηρακλή και είναι… πεντακάθαρος. Η παραχώρηση έγινε από το Δημόσιο τη δεκαετία του ‘50».

Και συνέχισε ως εξής: «Αν θέλει ας το επιχειρήσει (σ.σ. το Δημόσιο να κάνει κατάσχεση της Μίκρας). Ο νόμος είναι με το μέρος μας. Απαλλαγμένοι από χρέη δεν είμαστε, όμως ευελπιστούμε ότι σταδιακά θα ελαφρυνθούμε. Πάντως, δεν είναι ανοχύρωτος ο σύλλογος».

«Ο Ηρακλής είναι λαοφιλής σύλλογος, πρέπει να συσπειρώσει τον κόσμο του. Πρέπει να καταλάβει ο κόσμος ότι γίνονται κινήσεις σχεδιασμένες. Θέλουμε κι εμείς και τα παιδιά μας να ζήσουν μεγάλες στιγμές με τον Ηρακλή. Ο (εκάστοτε) επενδυτής γνωρίζει από εδώ και πέρα ότι δεν υπάρχει κάποια εμπλοκή με το Δημόσιο».

Πηγή: Fair Play 96,1 fm

Back to Top