Αρμενάκης: “Η Μίκρα είναι το “όπλο” μας”

Ο Απόστολος Αρμενάκης, μίλησε για το παιχνίδι που κέρδισε κόντρα στο Αιγίνιο αλλά και τα επικείμενα παιχνίδια με Ολυμπιακό και ΑΕΚ σε πρωτάθλημα και κύπελλο αντίστοιχα.

Βόλει, Ηρακλής

Aναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για τον αγώνα με το Αιγίνιο: Καταρχάς να δώσουμε συγχαρητήρια στο Αιγίνιο που έκανε ένα πολύ καλό παιχνίδι ήταν εξαιρετικοί στην άμυνα. Επειδή μας αιφνιδίασε στο πρώτο σετ αντιληφθήκαμε πως αν δε παίξουμε όσο καλύτερα μπορούμε δε πρόκειται να κερδίσουμε. Βέβαια το τάιμ μπρέικ θα μπορούσε να έχει πιο διαδικαστικό χαρακτήρα μιας και είχαμε κάποια στιγμή, μια διαφορά ασφαλείας εφτά πόντων αλλά από κάποια λάθη πήραμε με αγχωτικό τρόπο το παιχνίδι.

Για την απόδοση της ομάδας: Πιστεύω στα τρία πρώτα σετ ήμασταν αρκετά σταθεροί δεν είχαμε τόσα πολλά σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή μας. Απλώς στο πρώτο σετ δεν ήμασταν τόσο καλοί και το Αιγίνιο έπαιξε ακόμα καλύτεροι. Στο τέταρτο και στο πέμπτο σετ όμως,είχαμε αρκετές διακυμάνσεις γι αυτό οδηγήθηκε ο αγώνας στο τάιμ μπρέικ και εκεί έληξε 16-14 αντί για 15-8.

Για τη θέση στο πρωτάθλημα: Το μόνο που θα ήθελα να πω είναι ότι έχουμε ακόμα κάποιες αγωνιστικές οι οποίες θα είναι πολύ κρίσιμες. Δηλαδή να πούμε ότι περιμέναμε να είμαστε στην τετράδα και είμαστε αλλά έχουμε ακόμα έξι παιχνίδια μπροστά μας μέχρι να τελειώσει η κανονική περίοδος δεν έχει όφελος κατά τη γνώμη μου. Καλό είναι να αποδείξουμε τι μπορούμε να κάνουμε μες στο γήπεδο.

Το συστατικό της επιτυχίας: Το συστατικό της επιτυχίας είναι ότι έχουμε αναδειχθεί σε ομάδα έδρας και θα έλεγα ότι είναι η βοήθεια του κόσμου στο γήπεδο. Επίσης η μίξη της εμπειρίας με το νεανικό ταλέντο και τη φρεσκάδα.

Για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό: Θα πρέπει να προσέξουμε τον Ολυμπιακό ο οποίος έχει χάσει, αν δε κάνω λάθος, δύο ή τρία σετ σε όλο το πρωτάθλημα. Έχει πάρει όλα τα παιχνίδια με τρίποντο, δε νομίζω η ομάδα έτσι όπως είναι να μπορεί να βάλει ψηλά το πήχη γι αυτό τον αγώνα πηγαίνουμε όμως να παίξουμε καλά και να κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε.

Για το παιχνίδι με την ΑΕΚ: Δε πρέπει να μας ξεγελάει ότι η ΑΕΚ είναι στην Α2 γιατί είδαμε ότι απέκλεισε την τρίτη ομάδα του πρωταθλήματος. Οπότε εγώ θα αντιμετωπίσω την ΑΕΚ σαν μια ομάδα Α1 και μάλιστα πολύ καλή. Πιστεύω πως αν παρουσιαστούμε πλήρης, υγιείς και συγκεντρωμένοι θα πάρουμε την πρόκριση.

Σχετικά Άρθρα

Back to Top