Όλοι “μέσα” εκτός του Γιαννακίδη

Κανονικά ο Ντάριους, εκτός ο Γιαννακίδης

Ηρακλής, Μπάσκετ

Στις προπονήσεις επέστρεψε σήμερα η ομάδα μπάσκετ του Ηρακλή μετά από την εντός έδρας νίκη κόντρα στην ομάδα της Καρδίτσας.

Στην σημερινή προπόνηση ο τεχνικός των “κυανόλευκων” ,Λευτέρης Χατζηκυριακίδης, είδε όλους τους αθλητές τη ομάδας του να συμμετέχουν σε αυτήν και την βγάζουν χωρίς κανένα πρόβλημα.

Μοναδικός απών από την σημερινή προπόνηση ήταν ο τραυματίας Μιχάλης Γιαννακίδης ο οποίος υπέστη διάστρεμμα αστραγάλου κατά την διάρκεια της σαββατιάτικης αναμέτρησης. Ο τραυματισμός του Έλληνα αθλητή δεν δείχνει ιδιαίτερα σοβαρός αλλά η συμμετοχή του στον επόμενο αγώνα της ομάδας του κρίνεται αμφίβολη.

Κανονικά στην σημερινή προπόνηση συμμετείχε και ο νεοποκτηθείς ,Ντάριους Ουασινγκτον, ο οποίος τέθηκε και επίσημα στην διάθεση του Έλληνα κόουτς, βάζοντας μάλιστα και υποψηφιότητα για το παιχνίδι της επόμενης αγωνιστικής κόντρα στην ομάδα του Πάπαγου.

Τετάρτη φιλικό-προπόνηση

Την Τετάρτη ο  Λευτέρης Χατζηκυριακίδης θα έχει την ευκαιρία να εξετάσει και να δοκιμάσει τις δυνάμεις της ομάδας του σε ένα φιλικό προπόνηση κόντρα στην ομάδα του Πευκοχωρίου. Οι “κυανόλευκοι” αντί για προπόνηση θα δώσουν ένα φιλικό με σκοπό να δουλέψουν τις αδυναμίες τους.

Σχετικά Άρθρα

Σπρίντζιος: “Θα κάνουμε τα αδύνατα δυνατά για την πρόκριση στο Final 4!”

Μπάσκετ

Back to Top