- Bluearena - https://bluearena.gr -

Δεν προσφεύγει στο ΑΣΕΑΔ και δεν αλλάζει η ώρα με Ολυμπιακό!

Όπως είχε δηλώσει ο πληρεξούσιος δικηγόρος του Ηρακλής, Γιώργος Διονάς, η ενδεχόμενη προσφυγή της ομάδας στο ΑΣΕΑΔ για την έδρα διεξαγωγής του προημιτελικού με την ΑΕΚ θα σήμαινε και μετάθεση της ημερομηνίας διεξαγωγής της αναμέτρησης του κυπέλλου, ο οποίος έχει προγραμματιστεί για τις 21/2.

Ωστόσο, όπως διευκρινίστηκε από την ΕΟΠΕ, η διαθέσιμη νέα ημερομηνία διεξαγωγής θα «έπεφτε» επάνω στις ημερομηνίες διεξαγωγής του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Εφήβων, στο οποίο μετέχει η ομάδα των «κυανολεύκων», με βασικά στελέχη της δύο παίκτες του αντρικού, δηλαδή τον Στέλιο Τζιουμάκα και τον Αντώνη Μπουράκη, αλλά και προπονητές τον βασικό λίμπερο της αντρικής ομάδας, Λάμπη Μπαμπαλιούτα και τον τεχνικό συνεργάτη του Γιάννη Ορφανού, Στέφανο Νανά…

Οριστικά στο Μετς με ΑΕΚ

Συνεπώς, μετά από αυτήν την εξέλιξη, η μόνη επιλογή για τον Ηρακλή είναι να αποδεχθεί τον ορισμό του προημιτελικού στο Μετς, με την ΑΕΚ να έχει το πλεονέκτημα της έδρας.

Το παιχνίδι θα διεξαχθεί την Τετάρτη 21/2.

Τεράστια οικονομική επιβάρυνση

Ο Ηρακλής θα πρέπει, πλέον, να υποβληθεί σε μία μεγάλη οικονομική ταλαιπωρία, η οποία έχει να κάνει με τα έξοδα μετάβασης και παραμονής στην Αθήνα, στο πλαίσιο της διεξαγωγής του προημιτελικού στο Κλειστό του Μέτς.

Τετραήμερη διαμονή και κόστος άνω των 6.000€!

Και δεν είναι μόνον όσα αφορούν στην διαμονή της αποστολής στην πρωτεύουσα ενόψει του αγώνα κυπέλλου. Η αναμέτρηση με την ΑΕΚ, με βάση τον – παράτυπο – προγραμματισμό της Ομοσπονδίας, είναι να διεξαχθεί την Τετάρτη 21/2, ενώ το Σάββατο 24/2, ο Ηρακλής έχει αγωνιστική υποχρέωση – επίσης – στην Αθήνα για τη Volley League, αντιμετωπίζοντας εκεί την Κηφισιά, στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος…

Όπερ και σημαίνει ότι η αποστολή θα πρέπει να κλείσει ένα… τετραήμερο διαμονής στην πρωτεύουσα, με το συνολικό προϋπολογισμό του κόστους να υπερβαίνει τις 6.000 ευρώ, σε μία εποχή που η διοίκηση δίνει μάχες επί μαχών για την οικονομική επιβίωση της ομάδας.

Κανονικά στις 17:00 με Ολυμπιακό το Σάββατο 17/2

Τίποτε δεν μπορεί να γίνει και στην περίπτωση της μετάθεσης της ώρας έναρξης του βολεϊκού ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, που ορίστηκε να διεξαχθεί το Σάββατο 17/2 στις 17:00, στη Μίκρα.

Η ώρα έναρξης μπορεί να μην εξυπηρετεί καθόλου τους φίλους του Ηρακλή που θα βρεθούν νωρίτερα στην Πολίχνη για τον αγώνα της ποδοσφαιρικής ομάδας με τον Μακεδονικό, αλλά το όποιο «κυανόλευκο» αίτημα για μετάθεση της ώρας έναρξης του αγώνα βόλεϊ προσκρούει στην προγραμματισμένη τηλεοπτική μετάδοση του αγώνα από την Κρατική Τηλεόραση.

Συνεπώς, το Σάββατο 17/2, Μακεδονικός – Ηρακλής στις 15:00 (γήπεδο Πολίχνης) και Ηρακλής – Ολυμπιακός στις 17:00 (Κλειστό Μίκρας)…