- Bluearena - https://bluearena.gr -

Χρήστος Ρόβας: «Ρόστερ και για Super League, ο Ηρακλής!»

Την πίστη του στην προσπάθεια για την άνοδο, αλλά και τη μεγάλη εκτίμησή του στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας του, εξέφρασε μέσα από συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό σταθμό «Metropolis 95,5» ο κορυφαίος σκόρερ όλων των Ελληνικών ποδοσφαιρικών κατηγοριών τη φετινή περίοδο, Χρήστος Ρόβας.

Το μεγάλο επιθετικό ατού των «κυανολεύκων», σημείωσε:

Για τα 21 γκολ που έχει πετύχει σε 18 παιχνίδια: «Το βασικό είναι ότι είμαστε πρώτοι, έχουμε αποκτήσει μια διαφορά ασφαλείας, έχουν μείνει 7 τελικοί και συνεχίζουμε στον στόχο που έχουμε βάλει από την αρχή της χρονιάς. Είναι η καλύτερα και η πιο παραγωγική μου χρονιά, ο Ηρακλής όλα τα χρόνια παίζει επιθετικό ποδόσφαιρο, είναι μοναδικό συναίσθημα να σκοράρεις και να είσαι στο επίκεντρο. Ο στόχος που έχουμε θέσει όλοι από την αρχή είναι αυτό που βοηθάει και εμένα να ξεχωρίζω στο σκοράρισμα. Είχα βάλει στόχο να φτάσω τα 20 γκολ και τα έχω ξεπεράσει».

Για τον Ηρακλή που δείχνει να λύνει τα προβλήματα σιγά-σιγά: «Αυτό που έχουμε καταφέρει είναι κάτι πρωτόγνωρο, δεν το έχω ξανακούσει. Μια ομάδα να δένεται τόσο γρήγορα, να κερδίζει ομάδες με μεγαλύτερο μπάτζετ και να κάνει συνεχόμενες νίκες. Δείχνει η ομάδα χαρακτήρα».

Για την ενίσχυση του Ιανουαρίου: «Ήρθαν εξαιρετικοί παίκτες, ακόμη κι αυτοί που έφυγαν ήταν πολύ καλοί παίκτες και εξαιρετικοί χαρακτήρες. Το θέμα είχαμε τον ίδιο στόχο από την αρχή, υπάρχει μια πληρότητα σε όλες τις γραμμές και θεωρώ πως είμαστε παρά πολύ δυνατοί. Είμαστε οικογένεια από την αρχή, δεν μας ενδιαφέρει το ατομικό και για αυτό είμαστε εκεί που είμαστε. Εχουμε όλοι τον ίδιο στόχο και καταφέρνουμε να παίρνουμε νίκες».

Για την βοήθεια των Κατσιαμπή-Αναστασιάδη: «Σίγουρα μας βοηθάνε οι άνθρωποι που έχουμε κοντά μας, μιλάμε για ιερά τέρατα του ελληνικού ποδοσφαίρου, μέσα από τις προσωπικές εμπειρίες μας βοηθούν πάρα πολύ».

Για το αν μπορεί η ομάδα να παίξει στην Β Εθνική: «Πολλοί ποδοσφαιριστές από αυτούς που είμαστε στην ομάδα μπορούν να παίξουν και στη Σούπερ Λιγκ. Σίγουρα θα χρειαστούν προσθήκες στη Σούπερ Λιγκ, όμως στη Φούτμπολ Λιγκ μπορούμε με αυτή την ομάδα να είμαστε ψηλά».

Για το πρωτάθλημα της Γ Εθνικής: «Είναι το πιο δύσκολο πρωτάθλημα από όλα για μένα, οι αγωνιστικοί χώροι και οι οικονομικές συνθήκες δεν είναι καλές. Δεν μπορείς εύκολα να παίξεις καλό ποδόσφαιρο στην Γ Εθνική, πολλές ομάδες δυσκολεύτηκαν στο παρελθόν».