- Bluearena - https://bluearena.gr -

Ντεμπούτο για δύο

Την παρθενική του εμφάνιση με την “κυανόλευκη” φανέλα πραγματοποίησαν ο Γάλλος μεσοεπιθετικός  Λεό Ντε Σμεντ ενώ ο Βασίλης Αμαραντίδης έκανε την πρώτη του εμφάνιση μετά την επιστροφή του στη ομάδα.

Λεο Ντε Σμεντ:

Ο Γάλλος μεσοεπιθετικός πέρασε στο παιχνίδι στο 55′ παίρνοντας την θέση του Λεωνίδα Καστριτσέα. Το χρονικό διάστημα που αγωνίστηκε συνεργάστηκε καλά με τους συμπαίκτες του και δημιούργησε αρκετά προβλήματα στην άμυνα του ΑΟ Καρδίας. Μάλιστα θα μπορούσε να σημειώσει και την πρώτη του ασσίστ όταν βρήκε με εξαιρετικό τρόπο τον Χρήστο Ρόβα οποίος στην συνέχεια νικήθηκε από τον αντίπαλο πορτιέρο, Βασιλειάδη.

Αμαραντίδης:

Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός με την σειρά του πέρασε και αυτός σαν αλλαγή στο 70′ παίρνοντας την θέση του Κριστίανο Μεντί. Ο 21χρονός ταλαντούχος ποδοσφαιριστής φάνηκε και αυτός ιδιαίτερα ορεξάτος, συμμετείχε στον τρόπο ανάπτυξης της ομάδας του και σε αρκετές περιπτώσεις συνεργάστηκε καλά με τους νέους του συμπαίκτες. Παρόλα αυτά το χρονικό διάστημα που αγωνίστηκε ήταν αρκετά μικρό για να βγουν τα οποιαδήποτε συμπεράσματα.