- Bluearena - https://bluearena.gr -

Με κόντρα τον καιρό…

Η ομάδα της Καρδίας δεν είναι το μοναδικό εμπόδιο που καλείται να διαχειριστεί σήμερα (11/2) ο Ηρακλής στην αναμέτρηση του Καυτανζογλείου, με δεδομένες τις κάκιστες καιρικές συνθήκες που κυριαρχούν σε όλη τη διάρκεια του σαββατοκύριακου.

Τους «κυανόλευκους» προβληματίζει ιδιαίτερα το γεγονός ότι θα έχουν – πιθανότατα – να αντιμετωπίσουν έναν κακό και βαρύ αγωνιστικό χώρο, αποτέλεσμα της συνεχούς βροχόπτωσης, την ώρα κατά την οποία η επιδίωξή τους αφορά στη δημιουργία παιχνιδιού και στην επιθετικότητα για την κατάκτηση της νίκης.

Ωστόσο, κανείς δεν στέκεται σε αυτήν την παράμετρο της αναμέτρησης, καθώς ο στόχος της κατάκτησης των τριών βαθμών της νίκης και της παραμονής στην κορυφή επισκιάζει τα πάντα και είναι ικανός να υπερβεί κάθε δυσχέρεια.

Με απουσίες και νέες «εισόδους» στην ενδεκάδα

Από τα πλάνα του Σάκη Αναστασιάδη θα απουσιάσουν οι τραυματίες Αντώνης και Παντελής Αθανασίου, καθώς και ο ταλαιπωρούμενος από ίωση Σάββας Κυριακίδης. Την τελευταία στιγμή αναμένεται να κριθεί η συμμετοχή στο βασικό σχήμα και του αρχηγού, Άγγελου Καραντασιάδη, με τον τελευταίο να ταλαιπωρείται, επίσης, από ίωση.

Με δεδομένες τις απουσίες από την ενδεκάδα του Αντώνη Αθανασίου και του Σάββα Κυριακίδη, είναι δεδομένη η είσοδος δύο νέων προσώπων στο αρχικό σχήμα. Πιθανότατα στη θέση του αριστερού μπακ θα περάσει ο Νίκος Κουρέλλας, ενώ πιθανότητες συμμετοχής και ντεμπούτου ως «ενδεκαδάτος» συγκεντρώνει και ο Λεό Ντε Σμεντ.

Η αποστολή

Στην αποστολή για τον αγώνα με την Καρδία συμπεριλήφθηκαν 19 ποδοσφαιριστές, εκ των οποίων θα προκύψει η τελική 18άδα, πριν την έναρξη της αναμέτρησης:

Γιώργος Αμπάρης, Παναγιώτης Βοσνιάδης, Χρυσόστομος Ρεβυθόπουλος, Νίκος Κουρέλλας, Αντώνης Κριτσιάνης, Μιχάλης Γιαννίτσης, Λεωνίδας Καστριτσέας, Άγγελος Καραντασιάδης, Μάριος Κωστούλας, Κώστας Παναγιωτούδης, Μηνάς Πτηνόπουλος, Γιώργος Μούδιος, Κριστιάνο Μεντί, Βασίλης Παπαδόπουλος, Λεό ντε Σμέντ, Βασίλης Αμαραντίδης, Δημήτρης Ανδρεάκος, Χρήστος Ρόβας, Παντελής Κρυστάλλης.

Στις 15:00, με «live» από τη BlueArena

Ο αγώνας Ηρακλής – ΑΟ Καρδίας είναι προγραμματισμένος να διεξαχθεί σήμερα, Κυριακή 11/2, στο Καυτανζόγλειο, στις 15:00.

Η BlueArena θα καλύψει την αναμέτρηση με «live» ενημέρωση για την εξέλιξή της, ενώ αυτή θα καλυφθεί «ζωντανά» από τη συνδορμητική Web TV του Γυμναστικού Συλλόγου, Iraklis TV.