Για το «τρίποντο», με τον κόσμο δίπλα του

Επιστροφή στις νίκες η επιδίωξη του Ηρακλή στη Μίκρα, κόντρα στη Νίκη Αιγινίου (19:30).

Βόλει, Ηρακλής

Επιστροφή στη Μίκρα και επιστροφή στις νίκες. Αυτό θέλει να συνδυάσει ο Ηρακλής απόψε, απέναντι στη Νίκη Αιγινίου, μετά την ατυχή έκβαση της αναμέτρησης στην Αλεξανδρούπολη, η οποία έφερε μόνο ένα βαθμό στην πλευρά του Ημίθεου.

Η δυναμική της ομάδας του Γιώργου Ορφανού μέσα στο σπίτι της είναι δεδομένη και γνωστή, κατά τη φετινή πορεία της στο πρωτάθλημα. Όπως και η δύναμη που εισπράττει από την παρουσία του κόσμου μέσα στη Μίκρα, μια παρουσία η οποία και στον αποψινό αγώνα θα πρέπει να είναι μαζική, ώστε να ωθήσει την ομάδα σε μία «καθαρή» νίκη.

Τζιουμάκας: «Κανείς αγώνας εύκολος»

Ο Στέλιος Τζιουμάκας, σε δηλώσεις του, έδωσε το στίγμα της «κυανόλευκης» προσπάθειας:

«Πάμε για τη νίκη και σε αυτόν τον εντός έδρας αγώνα. Είχαμε νικήσει στο Αιγίνιο 3-1 αλλά αυτό δεν λέει τίποτα. Βρισκόμαστε στην 4η θέση και θέλουμε να διατηρηθούμε ψηλά στη βαθμολογία. Κανείς αγώνας δεν είναι εύκολος. Στους τελευταίους αγώνες έχουμε βελτιωθεί πολύ. Για το κύπελλο είναι ακόμα νωρίς να μιλήσουμε. Ήταν έκπληξη και για μας η πρόκριση της ΑΕΚ αλλά θα έχουμε χρόνο να πούμε περισσότερα όταν πλησιάζει η αναμέτρηση μας».

Ανταγωνιστική η Νίκη Αιγινίου

Ο Ηρακλής είχε επικρατήσει με 1-3 στον αγώνα του πρώτου γύρου, όμως η ομάδα από την Πιερία έχει ενισχυθεί και είναι, πλέον, πολύ πιο ανταγωνιστική.

Ο ακραίος των φιλοξενουμένων, Αργύρης Μαυροβουνιώτης, ήταν αισιόδοξος στην τοποθέτησή του:

«Θα είναι δύσκολος αγώνας. Ο Ηρακλής δεν έχει ήττα στο γήπεδο του και αυτό του δίνει ένα ακόμα κίνητρο. Έχω περάσει από τον Ηρακλή και ξέρω και την ομάδα και τον κόσμο και το γήπεδο. Οι τρεις βαθμοί θα είναι πολύ σημαντικοί για την ομάδα μου στην προσπάθεια για παραμονή. Κάναμε καλή προετοιμασία όλη την εβδομάδα και παίξαμε όλοι στο κύπελλο. Υπάρχει καλό κλίμα και θετική αύρα. Τις τελευταίες αγωνιστικές δώσαμε δύσκολα ματς με Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ που μας κράτησαν σε φόρμα. Μπορούμε να νικήσουμε τον Ηρακλή παρότι ο Ηρακλής έχει καλό φεγγάρι, έχει καλούς παίκτες αλλά κι εμείς είμαστε όλοι έτοιμοι. Δε βλέπω το λόγο να μην κερδίσουμε».

Στις 19:30, ραντεβού στη Μίκρα

Ο αγώνας Ηρακλής – Νίκη Αιγινίου είναι προγραμματισμένος για απόψε, Σάββατο 10/2, στις 19:30, στο Κλειστο της Μίκρας.

Η παρουσία των Ηρακλειδέων πρέπει να είναι σημαντική και σε αυτό ευνοεί η ώρα διεξαγωγής της αναμέτρησης, καθώς εξυπηρετεί και την παρουσία όσων φίλων του Συλλόγου βρεθούν νωρίτερα στο Ιβανώφειο για τον αγώνα της ομάδας μπάσκετ με την Καρδίτσα.

Ο αγώνας δεν θα καλυφθεί τηλεοπτικά, ενώ η BlueArena θα μεταφέρει την εξέλιξή του με «live» ενημέρωση.

 

Σχετικά Άρθρα

“Ο καθένας μας ας αναλογιστεί τις ευθύνες του – Συγγνώμη από τον κόσμο…”

Βόλει

Back to Top