Προσφεύγει – δικαιότατα – στο ΑΣΕΑΔ για την έδρα του προημιτελικού ο Ηρακλής!

Η αρχική κλήρωση της ΕΟΠΕ προέβλεπε γηπεδότητα στην «κυανόλευκη» πλευρά, ενώ με το που προκρίθηκε η ΑΕΚ, ορίστηκε ως έδρα διεξαγωγής της αναμέτρησης το Μετς!

Βόλει, Ηρακλής

Με το ακλόνητο και πραγματικό επιχείρημα ότι, με βάση την προκήρυξη της διοργάνωσης, από τη βάση των «8» ισχύουν οι προβλέψεις της κλήρωσης, σχετικά με την έδρα διεξαγωγής των προημιτελικών και αυτή προέβλεψε διεξαγωγή της αναμέτρησης στη Μίκρα, προσφεύγει στο ΑΣΕΑΔ ο Ηρακλής, κατά της απόφασης της ΕΟΠΕ να στείλει τον Ημίθεο στο Μετς, κόντρα στην ΑΕΚ.

Η σχετική ανακοίνωση του «κυανόλευκου» βόλεϊ έχει ως εξής:

«Από χθες το βράδυ όλοι γνωρίζουμε ότι η ομάδα μας θα αντιμετωπίσει την ΑΕΚ στα προημιτελικά του Κυπέλλου αφού κατάφερε και επικράτησε του Φοίνικα και πέρασε στην επόμενη φάση.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή.

Με βάση την προκήρυξη η γηπεδότητα των ομάδων ισχύει μόνο για τη Β’ φάση του θεσμού, δηλαδή για την φάση των 16.

Στη φάση που ακολουθεί δηλαδή των 8 ισχύει η κλήρωση η οποία και είχε γίνει και τοποθετούσε την ομάδα μας ως γηπεδούχο.

Γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο η ομάδας μας κάνει προσφυγή στο ΑΣΕΑΔ με σκοπό να προστατέψει την ομάδα από την αδικία που πάει να συμβεί

Αυτή τη ώρα υπάρχει σύσκεψη στα γραφεία του συλλόγου μεταξύ των νομικών της ομάδας για την διατύπωση της προσφυγής η οποία και θα κατατεθεί από τον νομικό του συλλόγου κ. Γιώργο Διονά τη Δευτέρα στο ΑΣΕΑΔ».

Σχετικά Άρθρα

“Τώρα… θυμήθηκαν να κλείσουν το Κατσάνειο και δεν παραχωρούν τη Μίκρα!”

Βόλει

Back to Top