- Bluearena - https://bluearena.gr -

“Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο ΕΓ Μίκρας”

Η ομάδα βόλεϊ του Ηρακλή με ανακοίνωση της ζητάει από τον κόσμο της ομάδας της να βρεθεί το Σάββατο στις 19:30 στο Ε.Γ Μίκρας και να στηρίξει τις προσπάθειες των αθλητών του Ημίθεου.

Στο “κυανόλευκο” στρατόπεδο ποντάρουν πολλά στην δύναμη του κόσμου και όχι άδικα, το αήττητο που διατηρεί η ομάδα του Ηρακλή στα εντός έδρας παιχνίδια αποδεικνύει από μόνο του πολλά. Για ακόμα μια φορά λοιπόν η διοίκηση του Ημίθεου ζητάει από τον κόσμο της ομάδας να σταθεί στο πλευρό των αθλητών δίνοντας τους ώθηση για ακόμα μια σημαντική νίκη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Αύριο Σάββατο 10 Φεβρουαρίου στις 19:30μ.μ ο Ηρακλής υποδέχεται την ομάδα της Νίκης Αιγινίου για την 16η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Volley League Πάμε Στοίχημα στο ΕΓ Μίκρας

Η ομάδα ολοκλήρωσε την προετοιμασία της και χωρίς να προκύπτουν απουσίες δηλώνει έτοιμη για να δώσει ένα ακόμα δυνατό εντός έδρας παιχνίδι.

Η παρουσία όλου του κόσμου κρίνεται κάτι περισσότερο από αναγκαία. Πρέπει όλοι να βρεθούμε αύριο στο πλευρό της ομάδας μας και με την φωνή μας να την σπρώξουμε προς τη νίκη.

Αύριο όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο ΕΓ Μίκρας.

Όλοι μαζί στηρίζουμε την ομάδα μας !