Ανεβάζει ρυθμούς ο Λεό Ντε Σμεντ

Ο Γάλλος έμεινε εκτός 18άδας στο Κιλκίς, αλλά η ώρα του ντεμπούτου πλησιάζει και για εκείνον…

Μέσα από την καθημερινότητα των εντατικών προπονήσεων της Μίκρας και ο Λεό Ντε Σμεντ αρχίζει να εντάσσεται – σε σταδιακούς ρυθμούς – στα τεχνικά πλάνα του Σάκη Αναστασιάδη.

Ο Γάλλος μεσοεπιθετικός επελέγη στην αρχική αποστολή για τον αγώνα με τον Κιλκισιακό, σε μία προσπάθεια του τεχνικού επιτελείου να τον εντάξει στην αγωνιστική πραγματικότητα και στο αγωνιστικό κλίμα της ομάδας, ωστόσο, στη συνέχεια, έμεινε εκτός τελικής 18άδας, ως ανέτοιμος.

Ο 24χρονος αριστεροπόδαρος ποδοσφαιριστής από τη Λιλ, έχει μπει δυναμικά στην προετοιμασία για την πρώτη του συμμετοχή (έστω και ως εναλλακτική επιλογή) σε αγώνα με τη νέα ομάδα του και αναμένεται να βρεθεί στην τελική 18άδα των επόμενων αναμετρήσεων του Ηρακλή.

Η νέα πραγματικότητα διεξαγωγής του πρωταθλήματος, που αφήνει περιθώρια προετοιμασίας μίας εβδομάδας μεταξύ των αγωνιστικών υποχρεώσεων, συμβάλλει στην κατάλληλη προετοιμασία και του Ντε Σμεντ, όπως και όλου του ρόστερ.

Μάλιστα, ο παίκτης συγκεντρώνει σημαντικές πιθανότητες για μία τέτοια εξέλιξη, ακόμη και για την επικείμενη αναμέτρηση με τον Α.Ο. Καρδίας στο Καυτανζόγλειο, με την προοπτική – αν ευνοήσουν για κάτι ανάλογο οι συνθήκες εξέλιξης της αναμέτρησης – να περάσει στον αγωνιστικό χώρο και να ντεμπουτάρει.

Άλλωστε, είναι προφανές ότι ο σχεδιασμός και η προοπτική της τεχνικής ηγεσίας αφορά στην απόλυτη ετοιμότητα του συνόλου του αγωνιστικού υλικού μέχρι το τέλος Μαρτίου, καθώς με το που θα αρχίσει ο Απρίλιος, άπαντες θα πρέπει να είναι σε φουλ φόρμα, ενόψει των μπαράζ ανόδου μέσω του μικρού πρωταθλήματος των τεσσάρων πρωτοπόρων, στο οποίο φιλοδοξεί να μετάσχει ο Ημίθεος.

 

Σχετικά Άρθρα

Asvestochori Club: “Μάθημα κερκίδας στο Ιβανώφειο, κλειδώνουμε παραμονή στη Χαλάστρα!”

Ποδόσφαιρο

Back to Top