Στο Κλειστό της ΧΑΝΘ (21:30), με… «κατάληψη» από την Αυτόνομη…

Νοκ άουτ αναμέτρηση για το Κύπελλο βόλεϊ, απόψε (7/2) για τους «κυανόλευκους» στο «Μίμης Τσικίνας»…

Βόλει, Ηρακλής

Το πρώτο βήμα για την παρουσία του στο Final Four της φετινής διοργάνωσης του Κυπέλλου βόλεϊ επιχειρεί απόψε (7/2) ο Ηρακλής, αντιμετωπίζοντας σε εκτός έδρας αναμέτρηση την ομάδα της ΧΑΝΘ. Ο αγώνας είναι προγραμματισμένος για τις 21:30 (κακώς… κυκλοφορεί στο διαδίκτυο ότι η ώρα έναρξης είναι στις 9 το βράδυ) και θα διεξαχθεί στο Κλειστό γήπεδο «Μίμης Τσικίνας», που αποτελεί την έδρα του αποψινού αντιπάλου.

Η ΧΑΝΘ είναι ομάδα της Α2 και πρωταγωνιστεί στον Όμιλο, στον οποίο μετέχει. Οι «κυανόλευκοι» θα πρέπει να εμφανιστούν απολύτως συγκεντρωμένοι στο στόχο της νίκης – πρόκρισης, καθώς ο αγώνας είναι νοκ άουτ.

Αν οι συνθήκες εξέλιξης της αναμέτρησης ευνοήσουν, ο Γιάννης Ορφανός θα έχει την ευκαιρία να δώσει χρόνο συμμετοχής και στους παίκτες του, οι οποίοι έχουν ρόλο αναπληρωματικού, ώστε να δοκιμάσει την αγωνιστική ετοιμότητά τους.

Ο «Γηραιός» επιδιώκει την πρόκριση, ώστε να πραγματοποιήσει το τελικό βήμα για το Final Four, στην επόμενη φάση, υποδεχόμενος στη Μίκρα τον Φοίνικα Σύρου, αν και εκείνος ξεπεράσει το εμπόδιο της ΑΕΚ, η οποία επίσης αγωνίζεται στην Α2.

«Κατάληψη» από την ΑΘ10

Στον αποψινό νοκ άουτ αγώνα κυπέλλου ο Ηρακλής θα αγωνιστεί σε συνθήκες έδρας.

Η αυτόνομη Θύρα 10 ετοιμάζει οπαδική «κατάληψη» του Κλειστού της ΧΑΝΘ και με ανακοίνωσή της απευθύνει σχετικό κάλεσμα στους Ηρακλειδείς.

Με «live» ενημέρωση από τη BlueArena

Η αναμέτρηση κυπέλλου, ΧΑΝΘ – Ηρακλή, δεν θα έχει τηλεοπτική κάλυψη.

Η BlueArena θα καλύψει τον αγώνα με «live» ενημέρωση για την εξέλιξή του, σε πραγματικό χρόνο, από τις 21:30, ώρα έναρξής του.

Σχετικά Άρθρα

Back to Top