Πρόκριση με περίπατο, στο Κλειστό της ΧΑΝΘ

Άνετο 0-3 στο «Μίμης Τσικίνας» για τον Ηρακλής και πρόκριση στα προημιτελικά του Κυπέλλου.

Βόλει, Ηρακλής

Σοβαρός και συγκεντρωμένος ο Ηρακλής, δεν συνάντησε δυσκολίες στην αναμέτρησή του με τη ΧΑΝΘ, στο Κλειστό «Μίμης Τσικίνας» του αντιπάλου και επικράτησε με 0-3.

Ο αγώνας δεν αντέχει σε κριτική, καθώς η ποιοτική διαφορά των δύο αντιπάλων είναι μεγάλη και αυτό καταγράφηκε στον αγωνιστικό χώρο, με τους «κυανόλευκους» να δείχνουν αποφασισμένοι να μην αφήσουν περιθώρια αντίδρασης κι ελπίδας στη γηπεδούχο ομάδα.

Η ΧΑΝΘ κατόρθωσε να φανεί ανταγωνιστική μόνο μέχρις ενός σημείου στο τρίτο σετ της αναμέτρησης και – κάπως – στο δεύτερο.

Στα αξιοσημείωτα από πλευράς Ηρακλή, η εξαιρετική παρουσία του Βασίλη Μούχλια, που βρήκε ευκαιρία και χρόνο συμμετοχής στο συγκεκριμένο παιχνίδι.

Εξάλλου, η απόσταση της κατηγορίας που χώριζε τους δύο αποψινούς μονομάχους, προϊδέαζε για το ακλόνητο φαβορί για τη νίκη – πρόκριση και αυτό ήταν ο «Γηραιός». Ο οποίος, με το 0-3 της επικράτησής του έφτασε με συνοπτικές διαδικασίες στο στόχο της πρόκρισης στην προημιτελική φάση του Κυπέλλου.

Εκεί η ομάδα του Γιάννη Ορφανού θα αντιμετωπίσει τον Φοίνικα Σύρου, υποδεχόμενος του νησιώτες σε νοκ άουτ αναμέτρηση στη Μίκρα, αν και εφόσον εκείνοι ξεπεράσουν εκτός έδρας το εμπόδιο της ΑΕΚ και εξασφαλίσουν την πρόκριση.

Τα σετ: 10-25, 20-25, 20-25 (0-3).

ΧΑΝΘ (Ζιώγας): Κουρτίδης, Γιάγκος, Τερζόγλου, Χρυσάφης, Παραδεισάνος,  Τσιάρας / Παντσιος (λ), Μακράκης Σακκάς, Νικολακάκης
ΗΡΑΚΛΗΣ (Ορφανός): Φέργκιουσον, Προύσαλης, Τζιουμάκας, Σμαραγδής, Αρμενάκης, Εφραιμίδης / Μπαμπαλιούτας (λ), Μπουράκης (λ), Μούχλιας

Σχετικά Άρθρα

ΓΣ: “Οι εποχές της δυσφήμισης χωρίς αποδείξεις, πέρασαν ανεπιστρεπτί!”

Βόλει

Back to Top