- Bluearena - https://bluearena.gr -

Ήρθε ο Ουάσινγκτον! (video)

Έτοιμος να αγωνιστεί και να βοηθήσει τον ΗΡΑΚΛΗ δήλωσε ερχόμενος στη Θεσσαλονίκη, σήμερα το βράδυ, ο Αμερικανός γκαρντ Ντάριους Ουάσιγκτον. Συνοδευόμενος από τον γενικό διευθυντή της ομάδας, Θανάση Δούνη, ο παίκτης ήταν, παρά το πολύωρο ταξίδι, ευδιάθετος και τόνισε στις πρώτες του δηλώσεις πως είναι πολύ χαρούμενος που επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη, μια πόλη που γνωρίζει καλά… 

 

“Είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω στη Θεσσαλονίκη, είναι η τρίτη φορά που έρχομαι και μάλιστα από εδώ ξεκίνησα την επαγγελματική μου καριέρα στην Ευρώπη. Οπότε αυτό μου γεννά ωραία συναισθήματα, καθώς ξέρω τους ανθρώπους, το περιβάλλον. Ξέρω επίσης ότι ο ΗΡΑΚΛΗΣ είναι μια μεγάλη και ιστορική ομάδα, που μάλιστα έχει και πολύ φανατικούς φιλάθλους.

Είμαι έτοιμος να παίξω, θέλω να γνωρίσω φυσικά τους συμπαίκτες μου, στα άλλα δε θα έχω πρόβλημα, αφού όπως είπα ξέρω πολύ καλά την πόλη. Θα γνωρίσω τον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας μου, πιστεύω ότι σε δέκα ημέρες θα είμαι έτοιμος και σε αυτό το επίπεδο και όλα θα πάνε καλά. Ήταν μια εύκολη απόφαση για μένα, όλα εδώ μου είναι πολύ γνώριμα εδώ, έχω φίλους, είναι ο ατζέντης μου εδώ, οπότε πιστεύω πως όλα θα πάνε καλά”.

Ο Ουάσιγκτον αύριο το πρώι θα υποβληθεί σε εργομετρικές εξετάσεις και το απόγευμα, εφ’ όσον κριθεί σκόπιμο, θα δώσει το παρόν στο φιλικό, προπονητικού χαρακτήρα, που θα γίνει στις 17:00, με τον Ερμή Λαγκαδά, στο Ιβανώφειο (κεκλεισμένων των θυρών).

Τον παίκτη υποδέχθηκαν και φίλοι της ομάδας που του ευχήθηκαν καλή διαμονή και νίκες με τον ΗΡΑΚΛΗ, δωρίζοντας του κι ένα κασκόλ, ενώ στην Αθήνα τον υποδέχθηκε και ο πρόεδρος του τμήματος κ.Θεόδωρος Δρακόπουλος, που του ευχήθηκε τα καλύτερα με τα “κυανόλευκα”, ενώ ο παίκτης τον ευχαρίστησε για την εμπιστοσύνη.

Δείτε παρακάτω φωτογραφικό υλικό και τις δηλώσεις του Ουάσιγκτον σε βίντεο…