- Bluearena - https://bluearena.gr -

«Θέλω τους Χατζηπαναγή και Κωφίδη να έρθουν δίπλα στην προσπάθειά μας»

Aναλυτικά οι δηλώσεις του:

 «Έγινε μια πολύ μεγάλη συσπείρωση και θέλω να ευχαριστήσω τον Τάσο Κατσαμπή, με τον οποίο είμαστε από την πρώτη ημέρα μαζί. Περάσαμε πολύ δύσκολες καταστάσεις τις οποίες γνωρίζουμε οι δυο μας. Όταν προστέθηκαν τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ., προσέφεραν τον πολύτιμο χρόνο τους και προσπαθούνε να φέρουν σε πέρας το οικονομικό κομμάτι που είναι δύσκολο».

Για Βάσια και Κωφίδη: «Υπάρχει τεράστια στήριξη από τον ερασιτέχνη Ηρακλή, αλλά και από το οργανωμένο κομμάτι της ομάδας. Το οργανωμένο κίνημα κάνει έναν τεράστιο αγώνα, συγκινητικό θα τον χαρακτήριζα για να μπορέσει να λειτουργήσει η ομάδα. Συσπείρωση πραγματική στον Ηρακλή δε νοείται, εάν δεν βρίσκονται σε αυτή ο Χατζηπαναγής και ο Κωφίδης. Είναι μια προσωπική μου εκτίμηση την οποία δημοσιοποιώ. Είναι σε μια θέση ο σύλλογος που η όποια πικρία πρέπει να ξεπεραστεί. Αυτά που μας ενώνουν είναι περισσότερα από αυτά που μας χωρίζουν. Πρέπει να προσεγγίζουμε θετικά αυτή την κίνηση που γίνεται στον Ηρακλή».

Για τον Ρόβα που σκοράρει ανελλιπώς: «Γνώρισα το Ρόβα στην Κ17 του Πανσερραϊκού. Για κάποιους λόγους είχε διαλυθεί εκείνη η ομάδα αλλά εγώ είχα εικόνα του παίκτη. Οι συγκυρίες φέτος μας έφεραν να συνεργαστούμε. Δεν είναι εύκολο το σκοράρισμα, δεν το έχει ο καθένας, είναι ένα χαρακτηριστικό που σπανίζει. Μέσα και από τις προπονήσεις δουλεύει σκληρά όπως και όλη η ομάδα. Το να μπει ένα γκολ δεν είναι μόνο δουλειά του επιθετικού αλλά όλων όσων που αγωνίζονται».

Για τον στόχο: «Εννιά νίκες σε εννιά παιχνίδια θέλουμε μέχρι το τέλος. Δεν έχουμε πετύχει κάτι μέχρι τώρα. Εάν δεν καταφέρουμε να τερματίσουμε πρώτοι στη βαθμολογία και να νικήσουμε στα μπαράζ, δεν θα έχουμε πετύχει απολύτως τίποτα. Είμαστε απλά στο σωστό δρόμο και ο στόχος μας είναι να εξελίξουμε το παιχνίδι μας, να το κάνουμε πιο καλό, δυνατό και όμορφο. Στα μπαράζ να είμαστε έτοιμοι για τη συμμετοχή μας και για την κατάκτηση του στόχου».

Για τον Άρη Παλαιοχωρίου που βρίσκεται στη δεύτερη θέση: «Έχει καλή ομάδα και η πορεία του δεν είναι ένα πυροτέχνημα. Διαθέτει οργάνωση, βάθος και καλούς ποδοσφαιριστές. Υπολόγιζαν ότι δεν θα υπάρχει άλλη ομάδα στον όμιλο. Ο Ηρακλής μέχρι να οργανωθεί και να μαζέψει τους πόντους, διατηρούσαν μια διαφορά στη βαθμολογία. Αλλά από εκεί και πέρα αφού άλλαξε η εικόνα της κατηγορίας καταφέραμε να τους περάσουμε».

Πηγή: Fairplay