- Bluearena - https://bluearena.gr -

Στην τελική ευθεία το θέμα του Τάι

Εντός της εβδομάδας, την οποία διανύουμε, αν και εφόσον η Αλεσάντρα Γκράσια, σύζυγος του Τάι, αφιχθεί – όπως έχει προγραμματιστεί – στη Θεσσαλονίκη, η υπόθεση της έκδοσης δελτίου στον Βραζιλιάνο άσσο θα μπει σε φάση οριστικής κατάληξης.

Με βάση τα κρατούντα δεδομένα και κατόπιν της πεισματικής άρνησης όλων των οργάνων της ΕΠΟ να αποδεχθούν κάθε άλλη δρομολόγηση του θέματος από πλευράς του Ηρακλή, η λύση της χρήσης του κοινοτικού διαβατηρίου της συζύγου του ποδοσφαιριστή, προκειμένου να νομιμοποιηθεί η παραμονή του στη χώρα, αποτελεί μονόδρομο.

Πρόκειται για την πεπατημένη συμμετοχής και άλλων εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης ποδοσφαιριστών του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής, οι οποίοι τυγχάνει να έχουν συζύγους, οι οποίες κατέχουν κοινοτικά διαβατήρια.

Εφόσον τα πράγματα κυλήσουν ομαλά και με βάση τα προβλεπόμενα, μετά την άφιξη της Αλεσάντρα, θα κατατεθούν στην ΕΠΟ τα σχετικά δικαιολογητικά (αντίγραφο του Ισπανικού διαβατηρίου της συζύγου, το οποίο νομιμοποιεί αυτομάτως τη δική της παραμονή στη χώρα, αλλά και του συζύγου της, καθώς και – προφανώς – πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης, το οποίο αποδεικνύει τη συζυγική σχέση της κατόχου με τον Τάι) και, κατόπιν, η ΕΠΟ θα πρέπει να εκδώσει το… πολυπόθητο δελτίο.

Επαναλαμβάνουμε, αν και εφόσον λειτουργήσουν όλα με βάση τα προβλεπόμενα. Διότι, όταν αναφερόμαστε σε θέματα που αφορούν στην ΕΠΟ και στον Ηρακλή, τα προβλεπόμενα, πολλές φορές, παύουν να είναι προβλεπόμενα…