Πτηνόπουλος: «Ζούμε το μεγαλείο του Ηρακλή…»

Ο μεσοεπιθετικός του Ηρακλή μιλά για την ομάδα και την πορεία της προς την άνοδο.

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Ο Μηνάς Πτηνόπουλος τοποθετήθηκε στην «κυανόλευκη» εκπομπή «Ώρα για Μπλε» του «Libero 107,4» για τον Ηρακλή και τα όσα βιώνει στην ομάδα, κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά για τον εσωτερικό συναγωνισμό στην ομάδα.

Αναλυτικά όσα τόνισε:

Το μεγαλείο…

“Ήταν δύσκολο το ξεκίνημα, αλλά πλέον βρισκόμαστε στην πρώτη θέση και φυσικά είμαστε ικανοποιημένοι με τους εαυτούς μας. Όλοι όσοι είμαστε στον Ηρακλή καταλαβαίνουμε πολύ καλά που βρισκόμαστε. Γνωρίζαμε το μεγαλείο του Ηρακλή, αλλά πλέον το ζούμε από κοντά. Δίνουμε τα πάντα σε κάθε ματς για να φτάσει η ομάδα εκεί που θέλουμε.

Έχουμε πλέον πιο πολύ χρόνο στο να προπονούμαστε, καθώς τον Δεκέμβριο είχαμε συνεχόμενα ματς Τετάρτη-Κυριακή».

Ο θετικός συναγωνισμός

«Τα παιδιά που έχουν έρθει είναι καλοί χαρακτήρες και καλοί παίκτες. Υπάρχει πλέον βάθος στον πάγκο κι αυτό είναι πολύ σημαντικό. Χωράμε όλοι με τους παίκτες που ήρθαν να παίξουμε, είμαστε μια χαρά. 

Μας βοηθά ο καλός ανταγωνισμός που υπάρχει πλέον κι αυτό μας βοηθά να γινόμαστε καλύτεροι». 

Κάθε αγώνας, τελικός…

«Θετική η ισοπαλία του Άρη Παλαιοχωρίου, αλλά πίστευα ότι ήταν στο χέρι μας να βρεθούμε ούτως ή άλλως πρώτοι, αφού είχαμε κάνει το ρεπό μας. Τώρα κοιτάμε κάθε ματς ως τελικό και θέλουμε να νικήσουμε και τα 8 παιχνίδια που απομένουν. Το θέμα είναι να ξεκλειδώνουμε νωρίς τις αντίπαλες άμυνες. Όσο δεν μπαίνει το γρήγορο γκολ, ο αντίπαλος παίρνει ψυχολογία και κλείνεται περισσότερο πίσω». 

Εμπειρία ζωής ο «κυανόλευκος» κόσμος

«Από τη στιγμή που ήρθα στον Ηρακλή αντιλαμβάνομαι σε πόσο μεγάλο σύλλογο ήρθα, οπότε κοιτάζω να είμαι πάντα συγκεντρωμένος. Αυτό που ζω με τον κόσμο δεν το έχω ζήσει ποτέ στη ζωή μου. Παίζουμε σε κάθε εκτός παιχνίδι σαν να είναι στο γήπεδο μας. Είναι ξεχωριστή εμπειρία αυτό που ζω, ο κόσμος είναι ξεχωριστός, η παρουσία του είναι το κάτι άλλο». 

 

 

Σχετικά Άρθρα

Asvestochori Club: “Μάθημα κερκίδας στο Ιβανώφειο, κλειδώνουμε παραμονή στη Χαλάστρα!”

Ποδόσφαιρο

Back to Top