Προετοιμασία μετ’ εμποδίων και φιλικό για Ουάσινγκτον

Με τραυματίες τον Γκαγκαλούδη και τον Γεωργάκη, άρχισε η προετοιμασία για Καρδίτσα, ενώ αναμένεται να κλείσει φιλικό για αύριο (7/2) με Ερμή Λαγκαδά.

Ηρακλής, Μπάσκετ

Μετά το επιτυχημένο πέρασμα από την Αγιά, στο Ιβανώφειο έχουν επικεντρωθεί στην προετοιμασία για τον αγώνα με την Καρδίτσα, εντός έδρας, το Σάββατο 10/2.

Τα πράγματα, όμως, δεν εξελίσσονται όπως θα τα επιθυμούσε ο Λευτέρης Χατζηκυριακίδης, καθώς ένα βασικότατο «γρανάζι» της αγωνιστικής μηχανής του, ο Γιάννης Γκαγκαλούδης και μία σημαντικότατη εφεδρεία του, ο Γιώργος Γεωργάκης, ταλαιπωρούνται από τραυματισμούς.

Ο πολύπειρος πλέι μέικερ των «κυανολεύκων» υποφέρει από τράβηγμα στον δικέφαλο μηριαίο και απέχει των προπονήσεων, καθώς υποβάλλεται σε εντατική θεραπεία. Εκτιμάται ότι ο τραυματισμός του δεν έχει σημαντική έκταση και ότι σύντομα θα είναι σε θέση να προπονηθεί και – σαφώς – να είναι ετοιμοπόλεμος για τη σαββατιάτικη αναμέτρηση.

Παράλληλα, ο Γιώργος Γεωργάκης υποφέρει από ενοχλήματα στη μέση, απόρροια τραυματισμού του στον αγώνα της Αγιάς. Υποβάλλεται, επίσης, σε θεραπεία και εκτιμάται ότι και ο 27χρονος σέντερ θα είναι έτοιμος να αγωνιστεί κόντρα στην Καρδίτσα.

Σκέψεις φιλικού για τον Ντάριους

Η τεχνική ηγεσία εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο να δοθεί ένα προπονησιακό φιλικό με αντίπαλο τον Ερμή Λαγκαδά στο Ιβανώφειο, αύριο Τετάρτη 7/2, ώστε, και να δοθεί η ευκαιρία για δοκιμές αγωνιστικών πλάνων, αλλά – προφανώς – και για να «κατατοπίσει» αποτελεσματικότερα τον Ντάριους Ουάσινγκτον σχετικά με τα δεδομένα της νέας ομάδας του, δίνοντάς του κάποιον χρόνο συμμετοχής, εφόσον ο Αμερικανός άσσος φανεί συνεπής ως προς τη σημερινή (6/2) άφιξή του, πρώτα στην Αθήνα και εν συνεχεία στη Θεσσαλονίκη.

 

 

 

Σχετικά Άρθρα

Back to Top