Αιφνίδιο «διαζύγιο» Άρη Παλαιοχωρίου με Μπίλη

Παρελθόν από τον Άρη Παλαιοχωρίου ο Λεωνίδας Μπίλλης

Διάφορα, Ποδόσφαιρο

Σε αιφνιδιαστική λύση της συνεργασίας με τον προπονητή Λεωνίδα Μπίλη προχώρησε ο Άρης Παλαιοχωρίου. Η ισοπαλία στον Εύοσμο που οδήγησε τους Χαλκιδικιώτες στη 2η θέση της βαθμολογίας, οδήγησε του ανθρώπους του Άρη Παλαιοχωρίου σε αιφνίδιο διαζύγιο με τον έμπειρο τεχνικό.μπιλ

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

 

«Σήμερα 6 Φεβρουαρίου του 2018 οι δρόμοι της ομαδας μας και του προπονητή Λεωνίδα Μπίλη χωρίζουν.

 

Ο πρόεδρος , το Δ.Σ. και τα μέλη του συλλόγου θα θέλαμε να εκφρασουμε και να δηλώσουμε ένα μεγάλο «ευχαριστώ» στον άνθρωπο και προπονητή Λεωνίδα. Η πορεία θριάμβου της ομαδας μας στους επικίνδυνους δρόμους της Γ´ εθνικης ήταν κυρίως δικό του επίτευγμα. Η εγκατάστασή του στο χωριό μας και η συνεχής τριβή του με την ομάδα και τους ανθρώπους της, τον έκανε να μας αγαπήσει και να τον αγαπήσουμε και να μας δώσει τόσες χαρές διαφημίζοντας την περιοχή μας σε όλη την Ελλάδα.

 

Τον αξίζουν πολλά «ευχαριστώ» – «ευχαριστώ» τα οποία μάλλον ποτέ δεν θα είναι αρκετά για να εκφράσουν την πραγματική ευγνωμοσύνη που όλοι νιώθουμε.

 

Πάρ´ όλα αυτά η «Αγάπη για την ομάδα» που με πολύ απλά λόγια ορίζεται το να δίνεις χωρίς να περιμένεις να πάρεις πίσω παρά μόνον να προσφέρεις, μας αναγκάζει οι δρόμοι μας να χωρίσουν .

 

Του ευχόμαστε καλή επιτυχία στη ζωή του, στην οικογένειά του και στην καριέρα του. Τον ευχαριστούμε για την συνεργασία μας και πιστεύουμε ότι η φιλία θα είναι αυτή που θα μείνει.

 

Γεια σου φίλε Λεωνίδα!»

Σχετικά Άρθρα

Έρευνα Αρείου Πάγου: Οκτώ ΠΑΕ εμπλέκονται στο σκάνδαλο των αδειοδοτήσεων

Ποδόσφαιρο

Το νέο Τουρνουά UEFA Nations League τοποθετεί την Ελλάδα στη League C

Ποδόσφαιρο

Δάκρυσε η Κρήτη και η Ελλάδα στο τελευταίο αντίο στον Ευγένιο Γκέραρντ (pics)

Ποδόσφαιρο

Βίντεο έπος από την Νάουσα: Ο πανηγυρισμός της χρονιάς για γκολ που δεν μπήκε ποτέ! (vid)

Ποδόσφαιρο

Back to Top