Ολοκληρώνει τα τυπικά, μπαίνει στην ομάδα…

Έρχεται, εξετάζεται και εντάσσεται στο δυναμικό του Ηρακλή, με την προοπτική να αλλάξει τα δεδομένα, ο Ντάριους Ουάσινγκτον.

Ηρακλής, Μπάσκετ

Ημέρα με σημαντικό ενδιαφέρον για τον μπασκετικό Ηρακλή η σημερινή Δευτέρα 5/2, καθώς ο Ντάριους Μάιρον Ουάσινγκτον Τζούνιορ πατά Ελληνικό έδαφος.

Ο Αμερικανός άσσος, αναμένεται στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» των Αθηνών, προκειμένου να περάσει αμέσως από τη διαδικασία των απαιτούμενων ιατρικών εξετάσεων και των υπολοίπων τυπικοτήτων ένταξής του στο δυναμικό του Ηρακλή.

Εν συνεχεία και με δεδομένο ότι όλα τα σχετικά θα δρομολογηθούν ομαλώς, θα προχωρήσουν όλες οι σχετικές γραφειοκρατικές διατυπώσεις, ώστε εντός της εβδομάδας να εκδοθεί δελτίο από την ΕΟΚ στον 32χρονο γκαρντ, προκειμένου αυτός να θεμελιώσει δικαίωμα συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Α2, αρχής γενομένης από τον αγώνα του Σαββάτου (10/2) με την Καρδίτσα στο Ιβανώφειο.

Το σημερινό – εξαιρετικά γεμάτο – πρόγραμμα του Αμερικανού, προβλέπει και την έλευσή του στη Θεσσαλονίκη μέχρι το βράδυ, ώστε να αναπαυθεί από το υπερατλαντικό ταξίδι και τα «τρεξίματα» στην πρωτεύουσα για όλα αυτά που πρέπει να τακτοποιηθούν, σχετικά με την μεταγραφή του στον Ηρακλή.

Υπό την προϋπόθεση της απολύτου ομαλής εξέλιξης, ο Ουάσινγκτον θα έχει μια πρώτη γνωριμία με το νέο αγωνιστικό περιβάλλον του στην αυριανή (Τρίτη 6/2) προπόνηση του Ημίθεου στο Ιβανώφειο, όταν ο Λευτέρης Χατζηκυριακίδης και το τεχνικό επιτελείο του θα αρχίσουν την επιχείρηση ένταξης του έμπειρου περιφερειακού στα δεδομένα της ομάδας.

Στόχος όλων στο «κυανόλευκο» στρατόπεδο είναι να αρχίσει να παίρνει πολύτιμο χρόνο συμμετοχής ο Ντάριους Ουάσινγκτον από τη σαββατιάτικη αναμέτρηση με τους Θεσσαλούς, με την προοπτική να είναι απολύτως έτοιμος για να αλλάξει τα ποιοτικά δεδομένα της ομάδας στη συνέχεια της δύσκολης προσπάθειας, όταν θα κρίνονται τα πάντα σχετικά με την απόκτηση του δεύτερου εισιτηρίου για την άνοδο στη Basket League.

 

 

 

Σχετικά Άρθρα

Back to Top