Η ενόχληση του Γιούδα και η «εσωτερική αντιμετώπιση»

Ο 25χρονος γκολκίπερ εξέφρασε και δημοσίως τη δυσφορία του για το γεγονός ότι δεν αγωνίζεται.

Εδώ και αρκετό καιρό, από τη στιγμή που ο Τρύφων Γιούδας αποθεραπεύθηκε από τη θλάση, την οποία υπέστη στον αγώνα με τον Μακεδονικό στο Καυτανζόγλειο, εξέφραζε στο εσωτερικό της ομάδας την έντονη επιθυμία του να επανέλθει στη θέση του στο βασικό σχήμα.

Μάλιστα, την όλη κατάσταση δυσχέρανε το γεγονός ότι, πέρα από την καθιέρωση του Παναγιώτη Βοσνιάδη σε ρόλο βασικού γκολκίπερ, προστέθηκε και η παρουσία του πολύπειρου Γιώργου Αμπάρη, ώστε να συμπληρωθεί το δίδυμο των τερματοφυλάκων, που έχουν προτεραιότητα στα πλάνα της τεχνικής ηγεσίας.

Αυτό το γεγονός, όπως φαίνεται, μεγέθυνε τη δυσφορία του Ελληνογερμανού κίπερ και τον έκανε να εκφράσει και δημοσίως αυτήν τη δυσφορία του, ευρισκόμενος εκτός αποστολών του Ηρακλή.

Συγκεκριμένα, την Κυριακή, αντί να επιλέξει να βρεθεί στο Δημοτικό Στάδιο του Κιλκίς για να παρακολουθήσει την αναμέτρηση της ομάδας του με τον Κιλκισιακό, επέλεξε να βρεθεί στον αγώνα του Άρη στο «Κ. Βικελίδης», από όπου ανήρτησε ένα σχόλιο δυσφορίας στα κοινωνικά δίκτυα, με τη φράση: «Κάτι παραπάνω δεν αξίζω μάλλον, αλλιώς θα ήμουν κάπου αλλού σήμερα!».

Είναι προφανές ότι ο Τρύφων Γιούδας αποφάσισε να κοινωνήσει την ενόχλησή του για την πορεία που πήραν τα πράγματα σε σχέση με τη θέση του στο «κυανόλευκο» ρόστερ και είναι βέβαιο ότι οι ιθύνοντες του Ημίθεου, προεξάρχοντος του Τάσου Κατσαμπή, έχουν κινητοποιηθεί, προκειμένου να «συμμαζέψουν» την όλη κατάσταση, που δείχνει να ενοχλεί την ηρεμία και το εξαιρετικό κλίμα στο εσωτερικό του ποδοσφαιρικού Τμήματος…

Άλλωστε, το αγωνιστικό υλικό του Ηρακλή, ιδίως μετά τη μεταγραφική ενίσχυση του Ιανουαρίου, είναι εξαιρετικά πλούσιο και αν όσοι δεν βρίσκουν χώρο και χρόνο συμμετοχής ακολουθούσαν την τακτική του 25χρονου τερματοφύλακα, το πρόβλημα θα ήταν σημαντικότατο…

Σχετικά Άρθρα

Bελέντζας: “Με Μονεμβασιώτη και τον κόσμο του, ο Ηρακλής θα είναι υπερδύναμη!”

Ποδόσφαιρο

Back to Top