- Bluearena - https://bluearena.gr -

Γιαννίτσης : «Με τον κόσμο μας θα πετύχουμε την άνοδο»

Ο ποδοσφαιριστής του Ηρακλή Μιχάλης Γιαννίτης φιλοξενήθηκε στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Το τρίτο Ημίχρονο» και αναφέρθηκε στον φετινό Ηρακλή αλλά και στον ανταγωνιστή του στην διεκδίκηση του τίτλου Άρη Παλαιοχωρίου.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

 

Για την κατάσταση στην ομάδα μετά και τη μεταγραφική ενίσχυση:

 

«Η ομάδα έχει στρώσει, παίζει όλο και καλύτερα, έχουμε βρει τα πατήματά μας και παρουσιάζουμε ένα καλύτερο πρόσωπο. Πιστεύω πως βοήθησαν αρκετά τα παιδιά που ήρθαν στην ομάδα και έχει δημιουργηθεί ένα πολύ καλό σύνολο»

 

Για το αν ο Ηρακλής είναι ομάδα που θα οδηγεί τις εξελίξεις παρά τα αρχικά προβλήματα:

 

«Σίγουρα, εφόσον πλέον παρουσιαζόμαστε συγκεντρωμένοι από το πρώτο έως το τελευταίο λεπτό, δεν θα αντιμετωπίσουμε κανένα πρόβλημα. Όπως λέει ο προπονητής μας, πρέπει να είμαστε σοβαροί και πειθαρχημένοι στο πλάνο της ομάδας και να εκμεταλλευόμαστε όλες μας τις ευκαιρίες»

 

Για τον Άρη Παλαιοχωρίου:

 

«Είναι σίγουρα αξιοπρόσεκτη η πορεία που πραγματοποιεί η ομάδα του Παλαιοχωρίου. Δεν την παρακολούθησα, είναι η αλήθεια στο πρώτο μισό αλλά από όσα έχω ακούσει, έχει ένα εξαιρετικό σύνολο, μια πολύ δεμένη ομάδα»

 

Για τον Ρόβα:

 

«Από εμένα μόνο καλά λόγια μπορείτε να ακούσετε για τον Ρόβα. Έχει πετύχει 19 γκολ σε 17 συμμετοχές και είναι κάτι εντυπωσιακό. Κατά τη γνώμη μου δεν είναι αυτή η κατηγορία του και αξίζει πολλά παραπάνω. Αν συνεχίσει έτσι και δεν χαλαρώσει, θα γράψει ακόμα περισσότερα»

 

Για την παρουσία του κόσμου:

 

«Η ομάδα πλέον είναι πάρα πολύ οργανωμένη. Σίγουρα η οργάνωση που υπάρχει, δεν είναι επιπέδου Γ εθνικής αλλά πολύ παραπάνω. Εμείς τον κόσμο τον θέλουμε δίπλα μας για να μας στηρίζει και να μας εμψυχώνει ώστε να πετύχουμε τον στόχο της ανόδου».