Με σοβαρότητα και αποτελεσματικότητα

Ένα ακόμη «διπλό» στον δρόμο για την κορυφή, ο στόχος του Ηρακλή στην αναμέτρηση με τον Κιλκισιακό.

Οι «κυανόλευκοι» καλούνται σήμερα, μέσα από την αναμέτρηση στο Κιλκίς να συνεχίσουν στον δρόμο των επιτυχιών, φτάνοντας σε μία ακόμη νίκη. Πρωτεύει το να διαχειριστούν θετικά το επίπλαστο (λόγω του ρεπό τους, που προηγήθηκε) νέο βαθμολογικό προβάδισμα του Παλιοχωρίου και να «κάνουν τη δουλειά τους» στο Δημοτικό Στάδιο της Μακεδονικής πόλης.

Με τη συμπαράσταση δυναμικής οπαδικής παρουσίας μέσα στην αντίπαλη έδρα, οι παίκτες του Σάκη Αναστασιάδη καλούνται να αποδειχθούν απολύτως σοβαροί και άκρως αποτελεσματικοί, ώστε να φτάσουν στον τελικό στόχο, χωρίς να αφήσουν περιθώρια στον αντίπαλο.

Από την άλλη πλευρά, η ομάδα του Μάκη Κατσαβάκη φαίνεται να βρίσκεται σε καλύτερη αγωνιστικής κατάσταση από το πρόσφατο παρελθόν και επιδιώκει να «πατήσει» πάνω σε μία τεράστια επιτυχία για να ωθηθεί προς τη βαθμολογική επιβίωσή της και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η αναμέτρηση απαιτεί σοβαρότητα και συγκέντρωση από πλευράς «Γηραιού».

Με συν δύο νέες επιλογές

Στην εικοσαμελή αποστολή που επέλεξε ο Σάκης Αναστασιάδης για την αναμέτρηση με τον Κιλκισιακό, ως νέα πρόσωπα εμφανίζονται ο Γάλλος εξτρέμ, Λεό Ντε Σμεντ και ο Νίκος Κουρέλλας. Επίσης, ο Γιώργος Αμπάρης, έχοντας χάσει τις δύο τελευταίες αποστολές, λόγω τραυματισμού, επιστρέφει ετοιμοπόλεμος.

Οι «20» της «κυανόλευκης» αποστολής, από τους οποίους θα προκύψει πριν την αναμέτρηση η τελική 18άδα, είναι οι:

Αμπάρης, Βοσνιαδης, Καραντασιάδης, Κουρέλλας, Καστριτσέας, Κυριακίδης, Ρεβυθόπουλος, Γιαννίτσης, Κωστούλας, Μεντί, Ντε Σμεντ, Αθανασίου Π., Αθανασίου Α., Παπαδόπουλος, Πτηνόπουλος, Ρόβας, Παναγιωτούδης, Κρυστάλλης, Ανδρεάκος, Μούδιος.

Πιο πιθανό το «κλασικό” σχήμα

Παρά την πληθώρα των επιλογών, ο «κυανόλευκος» κόουτς αναμένεται να αρχίσει τον αγώνα με το «κλασικό» σχήμα.

Με τον Βοσνιάδη τερματοφύλακα, τους Καραντασιάδη, Γιαννίτση, Ρεβυθόπουλο και Κυριακίδη στην άμυνα, στην μεσαία γραμμή τους Κωστούλα, Παναγιωτούδη και Α. Αθανασίου (στον άξονα) και τους Παπαδόπουλο – Πτηνόπουλο στα άκρα και στην επίθεση, ως κεντρικό κυνηγό, τον Ρόβα.

Στις 15:00, με «live» από τη BlueArena

Η αναμέτρηση Κιλκισιακού – Ηρακλή είναι προγραμματισμένη για σήμερα, Κυριακή 4/2, στις 15:00 και θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Στάδιο Κιλκίς.

Η BlueArena θα την καλύψει με «live» ενημέρωση των στοιχείων εξέλιξής της, ενώ οι συνδρομητές του Iraklis TV θα έχουν την ευκαιρία να την παρακολουθήσουν σε διαδικτυακή τηλεοπτική μετάδοση.

 

Σχετικά Άρθρα

Bελέντζας: “Με Μονεμβασιώτη και τον κόσμο του, ο Ηρακλής θα είναι υπερδύναμη!”

Ποδόσφαιρο

Back to Top