Ορφανός: “Δεν κοιτάμε κάτι άλλο πέρα από τη νίκη”

Αναχώρησε πλήρης για Αλεξανδρούπολη με μοναδικό στόχο την νίκη.

Βόλει, Ηρακλής

Ο προπονητής του Ηρακλή ,Γιάννης Ορφανός, μετά την ολοκλήρωση της προετοιμασία των “κυανόλευκων” για την δύσκολη εκτός έδρας αναμέτρηση στην Αλεξανδρούπολη δήλωσε :

«Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι το αυριανό σε μια από τις πιο δύσκολες έδρες του πρωταθλήματος. Ο Εθνικός παίζει σίγουρα για να μη μπει στα play out, εμείς παίζουμε για να κρατηθούμε ψηλά και να έχουμε μια είσοδο στην τετράδα. Νομίζω πως το αυριανό παιχνίδι έχει όλα τα χαρακτηριστικά ενός ντέρμπι. Η ομάδα είναι αισιόδοξη και μετά την έλευση του έμπειρου Σμαραγδή η ομάδα έχει δυναμώσει στη θέση του κεντρικού. Δεν κοιτάμε κάτι άλλο πέρα από τη νίκη, όχι μόνο για το αυριανό αλλά για κάθε ματς από εδώ και πέρα ».

Η ομάδα βόλεϊ του Ηρακλή πραγματοποίησε σήμερα την τελευταία της προπόνηση πριν αποχωρήσει για την Θρακική πόλη με τον τεχνικό των “κυανόλευκων” ,Γιάννη Ορφανό, να έχει στην διάθεση του όλους του αθλητές της ομάδας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας βόλεϊ:

Προπόνηση και μετά αναχώρηση !!!

Σε πλήρη ετοιμότητα βρίσκονται οι παίκτες του Ηρακλή και είναι έτοιμοι να αντιμετωπίσουν τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης.

Η ομάδα μας αυτή την ώρα πραγματοποιεί
την πρωινή προπόνηση στο Κατσάνειο γήπεδο και στη συνέχεια θα αναχωρήσει με προορισμό τον Έβρο εν ενόψει του αγώνα της Κυριακής (4/2, στις 18:00μ.μ) για την 15η αγωνιστική Volley League «Πάμε Στοίχημα» στο Γυμναστήριο Μ.Παρασκευόπουλος.

Σχετικά Άρθρα

ΓΣ: “Οι εποχές της δυσφήμισης χωρίς αποδείξεις, πέρασαν ανεπιστρεπτί!”

Βόλει

Back to Top