“Κυανόλευκο” πέρασμα από την Αγιά

Ο ΗΡΑΚΛΗΣ κατέκτησε ακόμη ένα ροζ φύλλο, περνώντας από την “επικίνδυνη” έδρα του Ερμή Αγιάς με 59-69

Ηρακλής, Μπάσκετ

Μπορεί να δυσκολεύτηκε για τρία δεκάλεπτα, ωστόσο ο ΗΡΑΚΛΗΣ ανέβασε στροφές στην τελευταία περίοδο και πέρασε από την Λάρισα επικρατώντας με 59-69 του Ερμή Αγιάς.

Οι δύο ομάδες πήγαιναν στο ίδιο τέμπο για ολόκληρο το πρώτο ημίχρονο, καθώς ούτε οι γηπεδούχοι αλλά ούτε και ο ΗΡΑΚΛΗΣ κατάφεραν να φτιάξουν κάποια σημαντική διαφορά, με το πρώτο μέρος να βρίσκει μπροστά τους “κυανόλευκους” (33-34).

Παρόμοια εικόνα είχε και το τρίτο δεκάλεπτο, ωστόσο περίπου στα μισά της περιόδου η ομάδα του Λευτέρη Χατζηκυριακίδη έφτιαξε μια μικρή αλλά σημαντική διαφορά την οποία κράτησε μέχρι στο τέλος της τρίτης περιόδου (44-50).

Ο ΗΡΑΚΛΗΣ “πάτησε” στην συγκεκριμένη διαφορά την οποία διαχειρίστηκε εξαιρετικά στο τέταρτο δεκάλεπτο, φτάνοντας σε ακόμη μία νίκη (59-69) απέναντι σε έναν επικίνδυνο αντίπαλο.

Επόμενος αντίπαλος για την ομάδα του Λευτέρη Χατζηκυριακίδη είναι η Καρδίτσα στο κλειστό του Ιβανωφείου.

Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΕΡΜΗΣ ΑΓΙΑΣ – ΗΡΑΚΛΗΣ 59-69

ΓΗΠΕΔΟ: Κλειστό Γυμναστήριο Αγιάς

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 21-17, 33-34, 44-50, 59-69

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Τσαρούχα-Παφίλης-Ταρενίδης Στ. (Σταμάτης)

ΕΡΜΗΣ (Γιασσάρης): Βρέττας 1, Τσιαμπαλής 12 (2), Χρυσόπουλος 10 (1), Δεμερτζής 9 (1), Τσούμας, Κόμματος, Ντάλος 2, Λόλας 10, Μιλόγεβιτς 13 (1), Παπαδόπουλος 2, Σταυροθεόδωρος

ΗΡΑΚΛΗΣ (Χατζηκυριακίδης): Αγγελακόπουλος 5 (1), Αθανασούλας 10 (2), Τότσιος 4, Παπαδιονυσίου 6, Δεληγεώργης, Χαριτόπουλος 11, Γκαγκαλούδης 9, Κακαρούδης 6, Γεωργάκης 6, Γιαννακίδης 5 (1), Καλαϊτζίδης 7 (1)

Σχετικά Άρθρα

Asvestochori Club: “Μάθημα κερκίδας στο Ιβανώφειο, κλειδώνουμε παραμονή στη Χαλάστρα!”

Ποδόσφαιρο

Ανωτερότητα: “Διαθέτουμε όσα εισιτήρια θέλουν οι φίλοι της Μεγαρίδας!”

Μπάσκετ

Back to Top