- Bluearena - https://bluearena.gr -

Χατζηκυριακίδης: “Κάναμε εξαιρετικό παιχνίδι – Θα μας δώσει λύσεις ο Ντάριους”

Οι δηλώσεις του Λευτέρη Χατζηκυριακίδη μετά τη νίκη επί του Ερμή Αγιάς.

Αναλυτικά:

“Κάναμε ένα εξαιρετικό-επαγγελματικό παιχνίδι. Λειτουργήσαμε πολύ καλά στην άμυνά μας. Ελέγξαμε τον ρυθμό. Αναγκάσαμε την αντίπαλη ομάδα να αστοχήσει σε πολλά σουτ κάτω από κακές προϋποθέσεις. Στην επίθεση δείξαμε πλουραλισμό. Ακουμπήσαμε πολλές φορές τη μπάλα μέσα στη ρακέτα. Λειτουργήσαμε πολύ καλά, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο. Νομίζω πως είναι μια δίκαιη νίκη. Είναι πολύ σημαντικό για τη συνέχεια καθώς ξεκινάμε τον δεύτερο γύρο με νίκη. Ευχαριστούμε τον κόσμο που ήρθε να μας συμπαρασταθεί και συνεχίζουμε. Η εικόνας της ομάδας ήταν αυτή που έπρεπε για να περάσει από μία τόσο δύσκολη έδρα”.

Για τις εμφανίσεις της ομάδας: “Έχουμε εμπειρία, έχουμε πολλές ικανότητες. Τα παιδιά δείχνουν μεγάλο πλουραλισμό και ανιδιοτέλεια στο να δίνουν την πάσα στον ελεύθερο παίκτη. Από εκεί δημιουργούμε επιλογές στην επίθεσή μας και το σημαντικό είναι πως βελτιωνόμαστε πολύ αμυντικά. Παίζουμε σαν καλύτερη ομάδα, ελέγχουμε τον ρυθμό και σταδιακά χωρίς να βιαζόμαστε με υπομονή κερδίζουμε κάθε μπάλα, κάθε φάση και στο τέλος κερδίζουμε το παιχνίδι”.

Για τον Ντάριους Ουάσινγκτον: “Κοιτάξτε η ομάδα είναι ήδη καλή. Απλά χρειαζόμαστε έναν παίκτη να μας δώσει πνοή και να μας ξεκλειδώνει σε δύσκολες καταστάσεις. Έχουμε υλικό και πιστεύω πως με τον Ντάριους θα γίνουμε πιο δύσκολα αντιμετωπίσιμοι. Ο κόσμος πρέπει να ξέρει πως η ενίσχυση δεν είναι μόνο για ματς που έρχονται αλλά κυρίως για τα πλέι οφ. Κρατάμε τη δεύτερη θέση στα χέρια μας. Με υπομονή και δουλειά θα τα καταφέρουμε”.