Μοσχάκης: “Αν είχε ξεκινήσει νωρίτερα θα είχε χτίσει διαφορά»

Ο ποδοσφαιριστής του Κιλκισιακού με “κυανόλευκο” παρελθόν Μοσχάκης Γιώργος μίλησε για το παιχνίδι του Κιλκισιακού κόντρα στον Ηρακλή

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Στο Αθλητικό Μετρόπολις 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο νυν ποδοσφαιριστής του Κιλκισιακού και πρώην του Ηρακλή Γιώργος Μοσχάκης και μίλησε μεταξύ άλλων για την μεταξύ τους αναμέτρηση, για την εικόνα του φετινού Ηρακλή αλλά και για τον Άρη Παλαιοχωρίου.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για το παιχνίδι που έρχεται κόντρα στον Ηρακλή:

«Πολύ σημαντικό ματς και για τους δύο. Από την πλευρά μας θα πώ πως έχουμε κάνει ένα πολύ καλό σερί στα τελευταία παιχνίδια και περιμένουμε να το χτυπήσουμε όπως και τα υπόλοιπα. Σίγουρα δύσκολο παιχνίδι αλλά η ψυχολογία μας είναι πολύ καλά»

Τι άλλαξε και από φαβορί για υποβιβασμό ξεκινήσατε ένα σερί:

«Μας βοήθησε σίγουρα ο νέος κόουτς, κυρίως όμως πιστεύω ότι δέσαμε περισσότερο. Είχαμε κάποιες ταλαιπωρίες όπως την δική μου και του Καθάριου που ήμασταν φαντάροι. Με κάποιες κινήσεις που γίνανε η ομάδα έδεσε καλύτερα και βγαίνουν στο γήπεδο.»

Αν θα πετύχει ο Κιλκισιακός τον στόχο της παραμονής:

«Ξεκινήσαμε αργά τα θετικά αποτελέσματα και τις εμφανίσεις. Παρόλα αυτά εμείς πιστεύουμε και κοιτάμε παιχνίδι με παιχνίδι.»

Για το αν θεωρεί φαβορί Ηρακλή και Άρη ή μπορεί να υπάρξει ομάδα σφήνα:

«Με όσα έχω δει δεν πιστεύω ότι μπορεί να αλλάξει η παρούσα κατάσταση. Αυτές οι δύο ομάδες θα πάνε μέχρι το τέλος. Ευελπιστώ όχι από το επόμενο αλλά από το μεθεπόμενο παιχνίδι να συνεχίσει τις νίκες ο Ηρακλής.»

Για την εικόνα του φετινού Ηρακλή και πως τον βλέπει:

«Δεν τον έχω παρακολουθήσει αρκετά. Σίγουρα έχει πάρα πολύ καλούς παίκτες για τα δεδομένα της κατηγορίας. Ξεκίνησε αργά τον προγραμματισμό του και νομίζω αυτό ευθύνεται που δεν έχει χτίσει μέχρι τώρα διαφορά»

Για τον Άρη Παλαιοχωρίου:

«Έχει πολύ καλούς παίκτες είναι αρκετά καλή ομάδα αλλά δεν μπορεί να συγκριθεί η δυναμική των δύο ομάδων κάτι που παίζει σημαντικό ρόλο στη κατηγορία»

Για το αν στηρίζει την ομάδα η τοπική κοινωνία:

«Η τοπική κοινωνία είναι δίπλα μας. Θα μπορούσαν με όλα αυτά τα αρνητικά αποτελέσματα να μην ήταν αλλά όχι δεν έχουμε κανένα παράπονο. Περιμένουμε πολύ κόσμο τώρα με τον Ηρακλή»

Σχετικά Άρθρα

Asvestochori Club: “Μάθημα κερκίδας στο Ιβανώφειο, κλειδώνουμε παραμονή στη Χαλάστρα!”

Ποδόσφαιρο

Back to Top