Δρακόπουλος: «Κάνουμε την υπέρβαση – Τη Δευτέρα έρχεται ο Ουάσινγκτον!»

Ο πρόεδρος του «κυανόλευκου» μπάσκετ μίλησε για τη σπουδαία κίνηση ενίσχυσης της ομάδας.

Ηρακλής, Μπάσκετ

Ο Θόδωρος Δρακόπουλος επιβεβαίωσε με τον πλέον επίσημο τρόπο την επιλογή του Ντάριους Ουάσινγκτον ως του ξένου που θα έρθει για να ενισχύσει καθοριστικά την προσπάθεια του Ηρακλή στο υπόλοιπο της σεζόν, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό, «Arena 89,4».

Αναλυτικά όσα σημείωσε για το θέμα ο διοικητικός ηγέτης του Ημίθεου:

Για την περίπτωση του Ντάριους Ουάσινγκντον: «Κάνουμε ακόμη μία υπέρβαση για να ισχυροποιήσουμε τις πιθανότητες να εξασφαλίσουμε την δεύτερη θέση και να πάρουμε την άνοδο για την Α1. Ο Ουάσινγκντον θα είναι την Δευτέρα στην Ελλάδα. Ευελπιστούμε να είναι καλά, γιατί είναι κάλος παίκτης και πολύ καλό παιδί απ’ ό,τι έχουμε μάθει. Ήταν άπραγος τους τελευταίους μήνες και δεν ξέρουμε αν είναι απόλυτα έτοιμος για να βοηθήσει άμεσα την ομάδα».

Για την προσπάθεια απόκτησης του Στιβ Μπαρτ τζούνιορ: «Δεν μπορούσαμε να περιμένουμε άλλο, γιατί ο Μπαρτ έχει παιχνίδια για το Ιρανικό πρωτάθλημα και στις 15 Φλεβάρη λήγει η ημερομηνία για την αλλαγή του ξένου. Ευελπιστώ ότι του χρόνου που ο Ηρακλής να είναι στην Α1 θα μπορέσουμε να φέρουμε τον Μπαρτ στην ομάδα μας».

Για τη νίκη επί του Αρκαδικού: «Ο Αρκαδικός είναι καλή ομάδα. Δεν έπαιξε καλά η διαιτησία τον Ηρακλή, αν και δημιουργήθηκε θέμα εναντίον μας από μία φάση στο τέλος. Παίξαμε καλά, αδρανήσαμε στο τρίτο δεκάλεπτο και πιστεύω ότι πολλές ομάδες θα δυσκολευτούν να περάσουν από την πολύ καλή έδρα του Αρκαδικού. Έχει κίνητρο η συγκεκριμένη ομάδα, γιατί κινδυνεύει να υποβιβαστεί».

Αν τελικά δεν προχωρήσει το θέμα της απόκτησης του Ντάριους Ουάσινγκντον: «Υπάρχει εναλλακτική λύση, αλλά ο Ντάριους είναι ο στόχος μας. Θεωρώ ότι θα είναι έτοιμος και θα μπορεί να παίξει στο μεθεπόμενο παιχνίδι του Ηρακλή. Επειδή είναι καλός χαρακτήρας, δεν θεωρώ ότι αφέθηκε τους τελευταίους μήνες που είναι άπραγος και θα βοηθήσει την ομάδα στο παιχνίδι με την Καρδίτσα».

 

 

Σχετικά Άρθρα

Σπρίντζιος: “Θα κάνουμε τα αδύνατα δυνατά για την πρόκριση στο Final 4!”

Μπάσκετ

Back to Top