- Bluearena - https://bluearena.gr -

Περιμένει τον Στιβ Μπαρτ Τζούνιορ! (vid)

Τον 34χρονο ικανότατο σκόρερ Στιβ Μπαρτ Τζούνιορ φιλοδοξεί να φέρει στο Ιβανώφειο ως αντικαταστάτη του Μπούμπαλο ο μπασκετικός Ηρακλής.

Πρόκειται για μία εξαιρετική λύση, καθώς ο Αμερικανός με το Ουκρανικό διαβατήριο, (γιος του σπουδαίου Στιβ Μπαρτ, που ακόμη θυμόμαστε από τη σύντομη αλλά εκπληκτική θητεία του στην ομάδα την περίοδο 1992-1993, η οποία έληξε άδοξα), φαντάζει να είναι ο περιφερειακός σκόρερ που αναζητεί ο «Γηραιός».

Είοναι 34 ετών, καθώς γεννήθηκε τον Μάρτιο του 1984, έχει ύψος 1,85, είναι αριστερόχειρ και αγωνίζεται με την ίδια ευχέρεια και στις δύο θέσεις των γκαρντ, με ιδιαίτερη έφεση στο σκοράρισμα με κάθε τρόπο, ενώ διαθέτει και το εξαιρετικό μακρινό σουτ, που χρειάζονται οι «κυανόλευκοι».

Έχει μακρά θητεία στην Ευρώπη, αλλά και… ανά τον κόσμο, γνωρίζει τα Ελληνικά μπασκετικά δεδομένα, καθώς αγωνίστηκε στην Ολυμπιάδα Πατρών το 2006-2007, ενώ πολύ πρόσφατα, το 2017 πέρασε και από τον Απόλλωνα Πατρών.

Στην παρούσα φάση ο Ηρακλής αναμένει τον Μπαρτ να ολοκληρώσει τις αγωνιστικές υποχρεώσεις του με την Σανάτ Ναφτ Αμπαντάν στο Ιρανικό πρωτάθλημα, αλλά αν και εφόσον αυτές παραταθούν, θα στραφεί σε άλλη επιλογή ξένου, με τις πληροφορίες να κάνουν λόγο και πάλι για Αμερικανό με κοινοτικό διαβατήριο.

Χαρακτηριστικό βίντεο από αγώνα του στη Euroleague: