Κρίνεται δικαστικά η υπόθεση του Τάι

Ακόμη και σήμερα (31/1) αναμένεται η κρίση του αρμοδίου οργάνου της ΕΠΟ για το δελτίο του Βραζιλιάνου.

Εδώ και μερικές μέρες η BlueArena «έβαλε στο παιχνίδι» της – περίφημης, πλέον – υπόθεσης του δελτίου του Τάι και την παράμετρο της δικαστικής διεξόδου.

Αυτό, λόγω των πιεστικών χρονικών περιθωρίων, με την όλη ιστορία να έχει φτάσει στη λήξη της μεταγραφικής περιόδου και να μην έχει προκύψει – ακόμη – κανένα ουσιαστικό νέο σχετικά με το θέμα της αδείας παραμονής του ποδοσφαιριστή.

Όπως αποκάλυψαν οι ίδιοι οι ιθύνοντες της «κυανόλευκης» διοίκησης, ήδη έχουν επιλέξει να κινηθούν προς αυτήν την κατεύθυνση και επιδιώκουν να εξασφαλίσουν μια θετική απόφαση μέσω των αρμοδίων δικαιοδοτικών οργάνων της Ομοσπονδίας.

Την υπόθεση χειρίζεται ο Λάκης Σημαιοφορίδης, ο οποίος διατηρεί ανοικτό δίαυλο επικοινωνίας με τους ανθρώπους που «τρέχουν» την τωρινή προσπάθεια αγωνιστικής επανεκκίνησης του ποδοσφαιρικού Ηρακλή, από το περασμένο καλοκαίρι, όταν εκπροσωπώντας την οικογένεια του Ημίθεου, έδωσε τον δικαστικό αγώνα για την αποφυγή του άδικου υποβιβασμού.

Η εκτίμηση του έμπειρου σε ποδοσφαιρικά θέματα νομικού είναι ότι ακόμη και σήμερα, Τετάρτη 31/1, αναμένεται η απόφαση για την έκδοση δελτίου στον Τάι και ότι συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες να είναι θετική για την ομάδα και τον Βραζιλιάνο άσσο.

Να σημειωθεί ότι εφόσον προκύψει θετικό αποτέλεσμα, μέσω τη ετυμηγορίας του συγκεκριμένου οργάνου, η ΕΠΟ δεν μπορεί παρά να προχωρήσει στην έκδοση του δελτίου, παρά το γεγονός ότι κατά την αρχική… «εκτίμησή της» δεν μπορούσε να προβεί σε αυτήν την ενέργεια…

 

Σχετικά Άρθρα

“Ευλογημένη η θητεία μου στον Ηρακλή-Με αλλαγές θα θέσει υψηλούς στόχους”

Ποδόσφαιρο

Back to Top