Γ.Σ Ηρακλή για την κατάκτηση του πρωταθλήματος εφήβων

“Ο Ηρακλής είναι εδώ”

Βόλει, Ερασιτέχνης, Ηρακλής

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΓΣ ΗΡΑΚΛΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΕΦΗΒΩΝ ΣΤΟ ΒΟΛΕΪ

Η διοίκηση και τα μέλη του ΓΣ Ηρακλής συγχαίρουν, το προπονητικό τιμ και του αθλητές του τμήματος εφήβων στο βόλεϊ για την πανάξια κατάκτηση του πρωταθλήματος ΕΠΕΣΘ, μετά τη νίκη στον τελικό με 3-1 σετ επί του Πήγασου Πολίχνης.

Γνωρίζουμε εκ των προτέρων ότι η κατάκτηση του πρώτου τίτλου της χρονιάς σε ομαδικό άθλημα, δεν θα τύχει της προβολής που πρέπει από τα ΜΜΕ της χώρας, αλλά για εμάς τα παλληκάρια του τμήματος πετοσφαίρισης πέτυχαν σήμερα κάτι πολύ σημαντικό.

Δεν είναι και λίγο να θυμίζεις σε όλους ποιος είναι ο αυτοκράτορας του αθλήματος. Δεν είναι και λίγο να παίρνεις το 14ο τίτλο. Αυτό για κάποιους είναι εφιάλτης. Για εμάς ο σημερινός τίτλος είναι ένας άθλος, για κάποιους άλλους είναι απόδειξη ότι τελικά όσοι, όσο κι αν προσπαθούν να διαλύσουν αυτόν τον σύλλογο, το μόνο που καταφέρνουν είναι να τον γιγαντώνουν. Και οπαδικά και αγωνιστικά. Σε όλα τα επίπεδα.

Η σημερινή κατάκτηση του τίτλου λοιπόν συνιστά μια τεράστια επιτυχία. Μια επιτυχία που επαναφέρει το τμήμα στην κορυφαία θέση μετά το 2015. Και φυσικά δεν πιστεύουμε ότι θα είναι και η μοναδική.

Ήδη η γυναικεία ομάδα μπάσκετ πετάει από νίκη σε νίκη και βρίσκεται μισό βήμα από την εξασφάλιση της θέσης που οδηγεί στην Α1 μετά από χρόνια. Το ανδρικό μπάσκετ, βρίσκεται και αυτό μέσα στους στόχους της ανόδου. Το ποδοσφαιρικό τμήμα μέσα σε λίγους μήνες, όχι μόνο κατάφερε να δημιουργήσει ρόστερ, αλλά το ρόστερ που δημιούργησε είναι πρώτο στον όμιλο και οδεύει προς την άνοδο.

Το τμήμα του στίβου, με τις συνεχόμενες δράσεις πιστό στην ιστορική του παράδοση, προσελκύει δεκάδες παιδιά στις τάξεις του, το ίδιο και η κολύμβηση, το ίδιο και τα υπόλοιπα αθλήματα. Μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα επαναδραστηριοποίησης του ΓΣ Ηρακλής, τα τμήματα παίρνουν ζωή, φέρνουν τίτλους, στέκονται ξανά στα πόδια τους.

Φυσικά και δεν έχουμε ξεπεράσει όλα τα προβλήματα, αλλά μέρες σαν τη σημερινή και σαν αυτές που θα ακολουθήσουν, μας δίνουν τη δύναμη να συνεχίσουμε. Να δημιουργήσουμε ευχάριστες εικόνες, να κάνουμε τον κόσμο μας ευτυχισμένο, να γεμίσουμε την τροπαιοθήκη ξανά και ξανά με νέες διακρίσεις, με νέους τίτλους.

Κόντρα σε όλα τα προγνωστικά ο Ηρακλής είναι εδώ. Είναι συσπειρωμένος, είναι δυνατός, έχει τον λαό του να τον ακολουθεί πιστά και παντού. Ασφαλώς και δεν υπάρχουν μαγικά ραβδιά. Ο δρόμος είναι ανηφορικός. Ξέρουμε τις δυσκολίες, ενώ γνωρίζουμε ότι με τους «εχθρούς» δεν έχουμε τελειώσει ακόμα.

Αλλά σήμερα, μπορούμε τουλάχιστον να βλέπουμε το μέλλον με μεγαλύτερη αισιοδοξία. Βοήθησαν σ’ αυτό τα παλληκάρια του βόλεϊ. Και είναι σίγουρο ότι μετά το πρώτο, θα έρθουν κι άλλα…

1000 ΧΡΟΝΙΑ ΗΡΑΚΛΗΣ

Σχετικά Άρθρα

ΓΣ: “Οι εποχές της δυσφήμισης χωρίς αποδείξεις, πέρασαν ανεπιστρεπτί!”

Βόλει

Back to Top