Χαριτόπουλος: «Δεν υπάρχει άλλος δρόμος από την άνοδο…»

Ο σέντερ των «κυανολεύκων» μιλά για τα «μπλακ άουτ», που ταλαιπωρούν την ομάδα και το δύσκολο παιχνίδι στην Αγιά, που έρχεται…

Ηρακλής, Μπάσκετ

Ο Δημήτρης Χαριτόπουλος μίλησε για την ομάδα μπάσκετ του Ηρακλή και την προοπτική της, στην εκπομπή «Ώρα γι Μπλε» του «Libero 107,4».

Αναλυτικά, όσα σημείωσε ο έμπειρος και δυναμικός ψηλός του Ημίθεου:

Η σημασία της νίκης στην Τρίπολη…

«Πάντα κρινόμαστε εκ του αποτελέσματος και σημασία έχει η νίκη.  Κρατάμε αυτήν από τον αγώνα με τον Αρκαδικό. Περίμενα ότι θα είναι έτσι η Α2 φέτος, με πολλά αμφίρροπα παιχνίδια. Αν εξαιρέσεις το Περιστέρι, αρκετές ομάδες έχουν μικρές διαφορές και είναι ανταγωνιστικές». 

Τα… «μπλακ άουτ»…

«Ο νέος προπονητής προσπαθεί να αλλάξει πολλά στην ομάδα και αυτό φαίνεται ήδη. Θέλουμε να μειώσουμε κάποια μπλακ άουτ που παρουσιάζουμε κατά τη διάρκεια των αγώνων. Δεν γίνεται να παίζεις καλά 40 λεπτά αλλά πρέπει να βελτιωνόμαστε. Κοιτάμε κάθε ματς ξεχωριστά, αυτή είναι και η φιλοσοφία του κόουτς». 

Ο δύσκολος Ερμής Αγιάς…

«Θα είναι δύσκολο το παιχνίδι στην Αγιά, Στην έδρα του ο Ερμής είναι πολύ δυνατός και γνωρίζουμε τι μας περιμένει. Πιστεύω τι δουλεύουμε σωστά και θα μπορέσουμε να εμφανιστούμε κατάλληλα προετοιμασμένοι για το στόχο της νίκης».

Τίποτε άλλο από την άνοδο… 

«Κι εγώ και οι συμπαίκτες μου, όσο πλησιάζουμε προς το τέλος, ανεβάζουμε την απόδοση μας. Είναι λογικό, ο στόχος θα πλησιάζει όλο και περισσότερο και καλούμαστε να τα δίνουμε όλα. Δεν σκέφτομαι τίποτα άλλο, το θέλω πάρα πολύ, δεν μπορώ να σκεφτώ ότι δεν θα ανεβούμε. Θα είναι μεγάλη αποτυχία. Είναι απόλυτη η επιθυμία μας για άνοδο».

 

 

Σχετικά Άρθρα

Back to Top