Α.Θ. 10: «Στήριξη σε όλα τα Τμήματα του Συλλόγου!»

Με ανακοίνωση – κάλεσμα προς όλους τους Ηρακλειδείς, η Αυτόνομη Θύρα 10 προτρέπει για συμπαράσταση στο σύνολο του Συλλόγου, που βρίσκεται σε φάση πλήρους ανασύνταξης…

Ερασιτέχνης

Η ανακοίνωσης της Αυτόνομη Θύρας 10, έχει ως εξής:

«Βρισκόμαστε σε μια περίοδο όπου στο σύλλογο πολλά αλλάζουν… προς το καλύτερο.

Το ποδόσφαιρο φαίνεται να βρίσκει το δρόμο του βήμα-βήμα. Το μπάσκετ ετοιμάζεται να επιστρέψει εκεί που φυσικά ανήκει και αυτή είναι η Α1. Το βόλεϊ μετά από κάποια χρόνια ακαμψίας και σοβαρών προβλημάτων βρήκε το δρόμο του και κοιτάει πάλι ψηλά, στους τίτλους όπως έτσι πρέπει να γίνεται.

Το πιο σημαντικό από όλα όμως είναι πως βλέπουμε επιτέλους να ενεργοποιείται ξανά ο ”Γ.Σ. ΗΡΑΚΛΗΣ”… η μάνα του συλλόγου και όλα τα τμήματα από όλες τις ηλικίες προσπαθούν και δείχνουν δυναμική για το καλύτερο για τον ΗΡΑΚΛΗ.

Για να φτάσει ο σύλλογος ξανά ψηλά, εκεί όπου του αρμόζει πρέπει να είμαστε όλοι από κοντά, με την παρουσία μας, το λόγο μας, τις κερκίδες μας και ό,τι άλλο χρειαστεί.

Σήμερα βρεθήκαμε στον ημιτελικό αγώνα των εφήβων για το κύπελλο. Εκεί που χτυπάει η καρδιά του Ημίθεου, στα αλάνια που αγωνίζονται για να κάνουν τον ΗΡΑΚΛΗ μεγάλο.

Υγ. 1 : ΟΛΟΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΚΑΙ ΣΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΟΥ

Υγ. 2 : ΟΛΟΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥΣ

Υγ. 3 : ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΗΡΑΚΛΗ ΑΥΤΟΝΟΜΟ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟ».

 

Back to Top