Ο ορισμός του πλήρους ρόστερ…

Ο – μετά την μεταγραφική ενίσχυση του Ιανουαρίου – Ηρακλής, φαντάζει εντυπωσιακά πλήρης για τα δεδομένα της κατηγορίας…

Άρχισε την περίοδο με παιδιά μικρής ηλικίας, χωρίς εμπειρίες, όχι μόνο για τα δεδομένα της συγκεκριμένης κατηγορίας, αλλά και αναφορικά με το ίδιο το ποδοσφαιρικό αντικείμενο. Στη συνέχεια, με το πρωτάθλημα να έχει αρχίσει, προστέθηκαν παίκτες που είχαν την εμπειρία για το όλο εγχείρημα της Γ΄ Εθνικής και φτάσαμε στον Ιανουάριο, με τις στοχευμένες και υψηλής ποιότητας προσθήκες και στη συγκρότηση ενός ρόστερ με εντυπωσιακή πληρότητα.

Ο λόγος, βεβαίως, για τη διαμόρφωση του τελικού ρόστερ του Ηρακλή, με το οποίο οι «κυανόλευκοι» θα πορευθούν μέχρι το τέλος του δρόμου στη φετινή προσπάθεια, η οποία αποσκοπεί στην επάνοδο στις επαγγελματικές κατηγορίες.

Για του λόγου το αληθές, ας ρίξουμε μια γρήγορη ματιά στις λύσεις που έχει να διαχειριστεί ο Σάκης Αναστασιάδης, οι οποίες φαντάζουν πλουραλιστικές, πληθωρικές και σαφέστατα επαρκείς, πάντοτε για τα δεδομένα της συγκεκριμένης κατηγορίας:

Τερματοφύλακες. Εξαιρετικό τιμ, με τους έμπειρους Παναγιώτη Βοσνιάδη και Γιώργο Αμπάρη, τον πολλά υποσχόμενο (όπως αποδείχθηκε) Τρύφωνα Γιούδα, τον έμπειρο στην κατηγορία, Πέτρο Γόμο και τον νεαρό Κώστα Καρακώστα.

Πλάγιοι αμυντικοί. Στους Χρυσόστομο Ρεβυθόπουλο και Σάββα Κυριακίδη, προστέθηκε η λύση του εξίσου «έτοιμου» και έμπειρου, Νίκου Κουρέλλα, ενώ υπάρχει και ο 19χρονος Αντώνης Κριτσιάνης.

Κεντρικοί αμυντικοί. Με βασικό δίδυμο τον Άγγελο Καραντασιάδη και τον Μιχάλη Γιαννίτση και stand by τον Λεωνίδα Καστριτσέα και τον Μάριο Κωστούλα (με τον Παντελή Αθανασίου να λογίζεται ως λύση ανάγκης για τη συγκεκριμένη θέση).

Αμυντικοί μέσοι. Κλασικός κόφτης στο βασικό σχήμα είναι ο Μάριος Κωστούλας και πρώτη εναλλακτική λύση ο Παντελής Αθανασίου, με τον Γιώργο Μούδιο να έπεται. Με πιο δημιουργικά αγωνιστικά χαρακτηριστικά, υπάρχει η λύση του Κώστα Παναγιωτούδη και του Αντώνη Αθανασίου, με τους δύο τους να αγωνίζονται ως «οκτάρια».

Επιτελικοί μέσοι. Όταν – με το καλό – ολοκληρωθεί το θέμα με τη δυνατότητα συμμετοχής του Τάι, ο Ηρακλής θα απολαύσει την υπεραξία της παρουσίας του ικανότατου Βραζιλιάνου επιτελικού μέσου, ο οποίος μπορεί να αγωνιστεί και ως «οκτάρι», αν ο Σάκης Αναστασιάδης επιλέξει να συνεχίσει να παρατάσσει σχηματισμό χωρίς το κλασικό «δεκάρι». Σε ρόλο επιτελικού μπορεί να αγωνιστεί και ο Κώστας Παναγιωτούδης, ενώ οι αγωνιστικές πληροφορίες για τον νεοαποκτηθέντα Λεό Ντε Σμεντ τον φέρουν να μπορεί να αγωνιστεί και στον συγκεκριμένο ρόλο, αν το απαιτήσουν οι ανάγκες της ομάδας.

Πλάγιοι επιθετικοί. Αυτή τη στιγμή στο βασικό σχήμα αυτόν τον ρόλο κρατούν ο Βασίλης Παπαδόπουλος και Μηνάς Πτηνόπουλος. Έρχεται να προστεθεί ο Λεό Ντε Σμεντ, ο Χρήστος Ρόβας, που «έχει» τη θέση, αλλά και ο Κριστιάνο Μεντί, ο οποίος προτιμάται στα δεξιά της επίθεσης από τον προπονητή του.

Κεντρικοί επιθετικοί. Εκεί αγωνίζεται, πλέον, ο πολυσκόρερ της ομάδας και της κατηγορίας, Χρήστος Ρόβας. Πρόκειται για θέση που καλύπτει τόσο ο Βασίλης Παπαδόπουλος (είναι η κλασική του), όσο και ο Κριστιάνο Μεντί (επίσης, η κλασική του), ενώ υπάρχει πάντοτε η έμπειρη εναλλακτική του Παντελή Κρυστάλλη.

 

 

Σχετικά Άρθρα

Σαν σήμερα: Ο πρώτος ποδοσφαιρικός αγώνας, με τoν Όμιλο Φιλομούσων!

Ποδόσφαιρο

Back to Top