Ορφανός: «Ενθουσιασμός στην ομάδα για την κλήρωση με Φοίνικα!…»

Ο κόουτς του Ηρακλή έδωσε το στίγμα και για την προοπτική στον θεσμό του Κυπέλλου…

Βόλει, Ηρακλής

Αναλυτικά , όσα δήλωσε στον «Arena 89,4» ο Γιάννης Ορφανός, μετά την κλήρωση του Κυπέλλου Ελλάδας:

Για την κλήρωση του Κυπέλλου και αν η ομάδα του είναι φαβορί:  «Δεν νομίζω ότι έχουμε  εξασφαλίσει την πρόκριση γιατί στην επόμενη φάση παίζουμε με την ΧΑΝΘ. Σίγουρα έχουμε ένα προβάδισμα για την επόμενη φάση γιατί αν περάσει ο Φοίνικας Σύρου , το παιχνίδι θα γίνει στην Μίκρα και όπως ξέρουμε η ομάδα μας εντός έδρας δείχνει πάρα πολύ δυνατή”

Για τον θεσμό του Κυπέλλου: “Μας ενδιαφέρει ο θεσμός του Κυπέλλου. Αποκλειστήκαμε νωρίς σε ότι αφορά το Λίγκ-Καπ γιατί ήμασταν άτυχοι”.

Για τις μεταγραφές της ομάδας: “Πιστεύω ότι στο παιχνίδι με τον Φοίνικα θα υπάρξουν νέα πρόσωπα, αλλά δεν μπορώ να πω κάτι ακόμα”.

Για το κίνητρο που υπάρχει στην ομάδα μετά την κλήρωση: “Μετά την κλήρωση όλοι αισιοδοξούν. Βλέπω τέτοια όρεξη για τρέξιμο από όλους το οποίο είναι κάτι που βλέπω μετά από πολύ καιρό. Περάσαμε μια τρομερά δύσκολη περίοδο μετά τα Χριστούγεννα όταν η ομάδα κόντεψε να διαλυθεί”.

Για το αν η ομάδα είναι σε καλό δρόμο και για τον Φέργκιουσον: “ Η χρονιά αυτή θα είναι οδηγός για τον Ηρακλή. Ο Φέργκιουσον είναι ένα παιδί με εξαιρετικό χαρακτήρα και δεν έχει δημιουργήσει ποτέ πρόβλημα”.

Για την διαφορά της φετινής με την περσινή ομάδα και την αισιοδοξία του: «Ναι είμαι αισιόδοξος. Έχουμε κρατήσει τα παιδιά που πιστεύω ότι μπορούνε να προσφέρουν και να συνεχίσουνε”.

Για το ότι ο Ηρακλής στηρίζεται στις υποδομές: “Τα παιδιά από τις υποδομές είναι έτοιμα να πρωταγωνιστήσουν”.

 

Σχετικά Άρθρα

ΓΣ: “Οι εποχές της δυσφήμισης χωρίς αποδείξεις, πέρασαν ανεπιστρεπτί!”

Βόλει

Back to Top