Τρέχουν να προλάβουν για Τάι…

Αισιοδοξία ότι θα «βρεθεί άκρη» μέσα από τις δαιδαλώδεις γραφειοκρατικές διαδικασίες και τυπικότητες για την άδεια παραμονής του Βραζιλιάνου άσσου…

Όσοι έχουν ασχοληθεί με το ζήτημα του Τάι έχουν να λένε πόσο περίπλοκο και… κουραστικό είναι. Κουραστικό, διότι τα γρανάζια της Ελληνικής γραφειοκρατίας είναι τόσο δύσκαμπτα και δυσλειτουργικά, ώστε η μία επιπλοκή να διαδέχεται την άλλη στο όλο ζήτημα.

Εδώ και ένα 20ήμερο περίπου οι ιθύνοντες του ποδοσφαιρικού Ηρακλή επιχειρούν να «βγάλουν» μιαν άκρη στο θέμα της έκδοσης του δελτίου του παίκτη και στη συνέχεια – όταν τους ετέθη το προαπαιτούμενο της άδειας παραμονής από την ΕΠΟ – επιχειρούν να ολοκληρώσουν τη σχετική διαδικασία.

Κινητοποιήθηκαν και νομικοί

Με την υπόθεση έχουν ασχοληθεί σχεδόν όλοι οι παράγοντες της σημερινής διοίκησης, αλλά εξωδιοικητικοί Ηρακλειδείς, οι οποίοι γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα στο χώρο του πολύ «ιδιαίτερου» Ελληνικού Δημοσίου.

Μάλιστα, αντιλαμβανόμενοι ότι το ζήτημα δεν είναι απλό, αλλά εξαιρετικά πολύπλοκο, οι διοικούντες ενέπλεξαν στην προσπάθεια επίλυσής του και νομικούς, που ασχολούνται επισταμένως με ανάλογες υποθέσεις γραφειοκρατικής υφής.

Το θετικό είναι ότι, πλέον, υπάρχει μία ξεκάθαρη εικόνα σχετικά με την έκδοση της… «πολυπόθητης» άδειας παραμονής και δρομολογούνται καταληκτικές εξελίξεις προς αυτήν την κατεύθυνση.

Αισιοδοξούν, παρά τη στενότητα χρόνου

Εδώ που φτάσαμε, στο θέμα της έκδοσης του δελτίου για τον Τάι παρεμβαίνει και ο παράγων χρόνος. Βρισκόμαστε ήδη στις 24 Ιανουαρίου και η ολοκλήρωση των τυπικοτήτων για την περίπτωση του παίκτη, με την έκδοση δελτίου συμμετοχής από πλευράς ΕΠΟ, θα πρέπει να προκύψει μέχρι το τέλος του μηνός.

Πάντως, οι «κυανόλευκοι» παράγοντες θεωρούν ότι το θέμα έχει περάσει στην τελική ευθεία του και αισιοδοξούν ότι ο χρόνος, που απομένει μέχρι να εκπνεύσει η προθεσμία, θα είναι αρκετός για τη θετική έκβασή του.

 

 

Σχετικά Άρθρα

Σαν σήμερα: Ο πρώτος ποδοσφαιρικός αγώνας, με τoν Όμιλο Φιλομούσων!

Ποδόσφαιρο

Back to Top