Β. Παπαδόπουλος: «Στην κορυφή είναι η θέση μας»

Ο ικανότατος επιθετικός του Ηρακλή μιλά για την ομάδα, για την πορεία της και για την ενότητα σε όλα τα Τμήματα του Συλλόγου…

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Ο Βασίλης Παπαδόπουλος, ο χαρισματικός «ασισταδόρος» του ποδοσφαιρικού Ηρακλή, μίλησε για πολλά και ενδιαφέροντα στην εκπομπή «Ώρα για Μπλε» του «Libero 107,4».

Ας δούμε όσα τόνισε:

Εκεί ψηλά, στην κορυφή…

«Δόξα τον Θεό είμαστε ξανά εκεί που πρέπει να είμαστε. Η αλήθεια είναι ότι όταν ερχόμασταν στην ομάδα δεν περιμέναμε τόσο γρήγορα να είμαστε στην κορυφή. Αυτό που κάναμε είναι άθλος και δεν το έχουμε συνειδητοποιήσει ακόμα. Δουλεύουμε σκληρά, έχουμε έμπειρους για την κατηγορία παίκτες και το κλίμα είναι ιδανικό. Έχουμε όλοι πολύ καλές σχέσεις μεταξύ μας. Βοήθησαν και τα νέα παιδιά που ήρθαν, έδωσαν ποιότητα στην ομάδα. Έχουμε ικανότητα και τύχη και για αυτό έρχονται οι εύκολες νίκες. Χαιρόμαστε για τα αποτελέσματα τα πολλά γκολ και το θέαμα και ελπίζουμε όλα αυτά να φέρουν και τον κόσμο στο γήπεδο». 

Ευεργετική ανάπαυση… 

«Σίγουρα η διακοπή θα μας κάνει καλό, θα ξεκουραστούμε γιατί είχαμε τρία συνεχόμενα παιχνίδια. Θα μπουν κι άλλα νέα παιδιά και θα μας βοηθήσουν. Ήμασταν κουρασμένοι από το κακό γήπεδο στην Αριδαία, αλλά μας βγήκε το ματς γρήγορα με τον Πιερικό και απελευθερωθήκαμε νωρίς». 

Η χαρά του… «σερβιρίσματος»…

«Μέχρι τώρα όπου κι αν έπαιζα αγωνιζόμουν ως σέντερ φορ. Στον Ηρακλή παίζω σε άλλη θέση και χαίρομαι που βοηθάω με τις ασίστ. Η χαρά μου είναι ίδια είτε σκοράρω εγώ είτε κάποιος άλλος». 

Ο επικίνδυνος εφησυχασμός…

«Τα μυαλά μας τα έχουμε στο κεφάλι μας, δεν έχει τελειώσει κάτι, μην πούμε ότι είμαστε πρώτοι και δεν έχει άλλα παιχνίδια. Πρέπει να είμαστε σοβαροί και να κοιτάμε τη συνέχεια σαν να είμαστε πίσω στη βαθμολογία. Δεν πρέπει να εφησυχάσουμε. Είμαστε κορυφή και μακάρι να συνεχίσουμε την ίδια πορεία».

«Ασισταδόρος» και ως… μπασκετμπολίστας…

«Μακάρι να ανεβούμε και εμείς και το μπάσκετ. Ίδια ομάδα είμαστε, Ηρακλής και θα χαρούμε όλα τα τμήματα να πηγαίνουν καλά. Αν έπαιζα μπάσκετ θα είχα βγάλει το «πεντάρι» μας πρώτο σκόρερ με τις πάσες μου, μαζί με Γκαγκαλούδη. Πρώτη φορά το συναντώ αυτό σε ομάδα, να γνωρίζουμε παιδιά από τα άλλα σπορ, δημιουργείται γενικά ένα ωραίο και οικογενειακό κλίμα». 

 

 

Σχετικά Άρθρα

“Ευλογημένη η θητεία μου στον Ηρακλή-Με αλλαγές θα θέσει υψηλούς στόχους”

Ποδόσφαιρο

Back to Top