Και τυπικά στα «κυανόλευκα ο Λέο Ντε Σμεντ

Με όλα τα δικαιολογητικά μεταγραφής έτοιμα, ο Γάλλος αναμένει την έκδοση του δελτίου του και – ήδη – υπολογίζεται από την τεχνική ηγεσία

Σε μία επιπλέον μεσοεπιθετική λύση μπορεί να υπολογίζει, πλέον, ο Σάκης Αναστασιάδης. Όπως αναμενόταν, ο Λέο Ντε Σμεντ εντάσσεται και σε τυπικό επίπεδο στην ομάδα, καθώς τα δικαιολογητικά μεταγραφής του έχουν ήδη κατατεθεί στην αρμόδια υπηρεσία της ΕΠΟ και το δελτίο του είναι υπό έκδοση.

Αυτό που απομένει, προκειμένου ο 24χρονος Γάλλος να αποκτήσει δελτίο, είναι η τυπική διαδικασία της ενημέρωσης του TMS (Transfer Matching System) από πλευράς Γαλλικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας. Πρόκειται για την απλή και γρήγορη διαδικασία, η οποία με ηλεκτρονική και… computerized μέθοδο, αντικατέστησε εκείνην της… πατροπαράδοτης «μπλε κάρτας», τα τελευταία χρόνια.

Από στιγμή σε στιγμή αναμένεται να προχωρήσουν στην ηλεκτρονική ταυτοποίηση της διεθνούς μετακίνησης, μέσω του συγκεκριμένου συστήματος, οι Γάλλοι, καθώς έχουν ενημερωθεί επισήμως για τη συγκεκριμένη μεταγραφή από την Ελληνική Ομοσπονδία.

Ήδη ο Σάκης Αναστασιάδης γνωρίζει ότι μπορεί να υπολογίζει στο νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας για τον αγώνα μετά τη διακοπή, λόγω του ρεπό της ομάδας, δηλαδή αυτόν με τον Κιλκισιακό εκτός έδρας.

Ο Γάλλος μεσοεπιθετικός έχει ως κλασική θέση αυτή του αριστερού εξτρέμ, αλλά μπορεί να αγωνιστεί και στο δεξιό άκρο, όπως και πίσω από τον σέντερ φορ, σε ρόλο επιτελικού μέσου. Το βασικό αγωνιστικό γνώρισμά του είναι το εξαιρετικό αριστερό πόδι του, καθώς διαθέτει πολύ καλές εκτελέσεις στατικών φάσεων, σέντρα, μεταβίβαση και σουτ.

Πρόκειται για παίκτη, ο οποίος βασίζεται στην τεχνική και όχι στην ταχύτητα και αναμένεται να ενισχύσει τον Ηρακλή στον τομέα της δημιουργίας φάσεων μπροστά στην αντίπαλη εστία.

 

 

 

Σχετικά Άρθρα

Σαν σήμερα: Ο πρώτος ποδοσφαιρικός αγώνας, με τoν Όμιλο Φιλομούσων!

Ποδόσφαιρο

Back to Top