Προχωρούν για την υπέρβαση με τον «πρωτοκλασάτο» κεντρικό

Ο κόσμος ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα, η ομάδα κέρδισε τον Παναθηναϊκό και η διοίκηση είναι έτοιμη για μία δυναμική κίνηση ενίσχυσης…

Βόλει, Ηρακλής

Ο Ηρακλής πήρε αυτό που ήθελε από τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό. Διατήρησε το αλώβητο της έδρας του και εξασφάλισε μια «καθαρή» νίκη με το 3-1 επί του Παναθηναϊκού , παραμένοντας στα υψηλά κλιμάκια της βαθμολογίας της Volley League και ο κόσμος έδωσε το βροντερό «παρών» ανταποκρινόμενος στο κάλεσμα.

Η παρουσία του ώθησε την ομάδα προς τη νίκη και ενίσχυσε την προσπάθεια της διοίκησης να διοχετεύσει χρήματα προς την κατεύθυνση της άρσης απαγόρευσης μεταγραφών που έχει επιβληθεί στον «Γηραιό». Ήδη, ο Μάκης Καλαϊτζίδης και οι διοικητικοί συνεργάτες του κινούνται προς αυτήν την κατεύθυνση…

Υπέρβαση με κορυφαίο κεντρικό…

Τις αμέσως προσεχείς ημέρες η διοίκηση θα επιχειρήσει να καλύψει δόσεις διακανονισμών χρεών του… παρελθόντος, οι οποίες είχαν πάψει να εξυπηρετούνται, προκειμένου να εξασφαλίσει την άρση της απαγόρευσης μεταγραφών.

Στη συνέχεια, αναμένεται να γίνει η προσπάθεια της υπέρβασης με την ενεργοποίηση της προσυμφωνίας με Έλληνα διεθνή, πολύπειρο και «πρωτοκλασάτο» κεντρικό, με σημαντικό προηγούμενο πέρασμα από τον Ηρακλή (κάποια στιγμή θα διαβάσετε το όνομά του κάπου… αλλού, αλλά όλοι έχετε, πλέον, αντιληφθεί περί ποίου πρόκειται…).

Η ομάδα αναμένεται να ισχυροποιηθεί σημαντικότατα με αυτήν την προσθήκη, τόσο σε επίπεδο βασικής επτάδας, καθώς θα ενισχυθεί το κέντρο με έναν top class κεντρικό δίπλα στον Φέργκιουσον, ενώ – παράλληλα – θα καλυφθεί η μόνη θέση στην οποία (μετά την απώλεια του Κιόση) δεν υπάρχει εναλλακτική λύση, καθώς ο νεαρός Νικηφόρος Φωτιάδης, ο οποίος τα πήγε εξαιρετικά ως βασικός, θα προσφέρει από τον πάγκο πολύτιμες ανάσες στους δύο έμπειρους κεντρικούς.

Θα δουλέψει το νέο σχήμα στη διακοπή

Ο Γιάννης Ορφανός, μάλιστα, θα έχει την ευκαιρία (αν και εφόσον όλα δρομολογηθούν ομαλά και πραγματοποιηθεί η σπουδαία μεταγραφή) να δουλέψει με άνεση το νέο βασικό σχήμα της ομάδας, καθώς θα έχει περιθώριο δύο εβδομάδων μέχρι την επόμενη αγωνιστική υποχρέωση, η οποία αφορά στον αγώνα με τον Εθνικό στην Αλεξανδρούπολη.

Αυτό, καθώς το ερχόμενο σαββατοκύριακο επρόκειτο να διεξαχθεί το final four του League Cup, το οποίο μετατέθηκε για τις 3 και 4 Μαρτίου, όμως η μη διεξαγωγή αγωνιστικής θα τηρηθεί, με συνέπεια την ευχέρεια για «μίνι προετοιμασία».

Σχετικά Άρθρα

“Τώρα… θυμήθηκαν να κλείσουν το Κατσάνειο και δεν παραχωρούν τη Μίκρα!”

Βόλει

Back to Top