Οι δυσκολίες στην αναζήτηση του πλάγιου μπακ

«Ακόμη δεν εντοπίσαμε κάτι ενδιαφέρον», αναφέρουν οι υπεύθυνοι της ομάδας για τον συγκεκριμένο μεταγραφικό στόχο…

Το μπάτζετ για τα μεταγραφικά της εμβόλιμης χειμερινής περιόδου ενίσχυσης ήταν – ούτως ή άλλως – περιορισμένα. Το γεγονός ότι στον τομέα της μεταγραφικής ενίσχυσης σημειώθηκε μία προσθήκη του επιπέδου του Τάι και το επιπρόσθετο γεγονός ότι βρέθηκε και το «κάτι παραπάνω» με την περίπτωση του Γάλλου Λέο Ντε Σμεντ, δημιουργούν μια επιπλέον επιβάρυνση στον σχετικό προϋπολογισμό.

Οπότε, από εδώ και πέρα, περιθώριο για άστοχη και άσκοπη κίνηση δεν υπάρχει. Η διοίκηση έχει ικανοποιήσει τα μεταγραφικά «θέλω» της τεχνικής ηγεσίας σε σχεδόν απόλυτο βαθμό. Το «σχεδόν» έχει να κάνει με την αναζήτηση ενός πλαγίου μπακ, η οποία συνεχίζεται.

«Ακόμη δεν εντοπίσαμε την περίπτωση κάποιου παίκτη που να αγωνίζεται σε αυτήν τη θέση και να μπορεί να μας πείσει ότι είναι αυτό που θέλουμε», είναι η άποψη που προκύπτει από το περιβάλλον της ομάδας για το συγκεκριμένο ζήτημα. Η έρευνα της μεταγραφικής αγοράς διεξάγεται εδώ και αρκετό διάστημα, χωρίς να έχει αποδώσει μέχρι στιγμής.

Η ανάγκη να καλυφθεί το ρόστερ και σε επίπεδο εναλλακτικών λύσεων για τον Χρυσόστομο Ρεβυθόπουλο και τον Σάββα Κυριακίδη είναι άμεση. Οι βασικοί πλάγιοι οπισθοφύλακες του Ηρακλή, όπως είναι φυσιολογικό, κινδυνεύουν άμεσα από κάρτες ή, ακόμη και – ο μη γένοιτο – από κάποιον τραυματισμό και η κάλυψη ενδεχόμενου κενού τους είναι κρίσιμη.

Στην περίπτωση, βεβαίως, κατά την οποία η τεχνική ηγεσία οδηγηθεί στην ολοκλήρωση της μεταγραφικής περιόδου, χωρίς να εντοπιστεί ο παίκτης που θα ταιριάξει στον σχεδιασμό της για τον ρόλο αυτό, είναι επόμενο να αναπροσαρμόσει τις επιδιώξεις της και να προετοιμάσει εναλλακτικό σενάριο κάλυψης πιθανού κενού στις ακραίες θέσεις της άμυνας, με τη μετατόπιση κάποιου από τους αμυντικογενείς παίκτες της ομάδας.

 

Σχετικά Άρθρα

“Στα όπλα” οι “παλιοσειρές” του οπαδικού κινήματος για αδειοδότηση και Καυτανζόγλειο!

Ποδόσφαιρο

Back to Top