Απόψε, στη Μίκρα, ο κόσμος λυγίζει τον ΠΑΟ και φέρνει κεντρικό!

Σημαντική από όλες τις απόψεις εντός έδρας μάχη με τους ενισχυμένους «πράσινους» στις 19:30…

Βόλει, Ηρακλής

Σημαντικό αγωνιστικό ραντεβού για την ομάδα βόλεϊ του Συλλόγου και τον κόσμο της, απόψε στη Μίκρα. Ο Ηρακλής καλείται να εξασφαλίσει μια «καθαρή» νίκη απέναντι στον ενισχυμένο, πλέον, Παναθηναϊκό και να παραμείνει σε πλεονεκτική βαθμολογική θέση. Οι «πράσινοι» έχουν ενισχυθεί σημαντικά, πλέον, με δύο ξένους παίκτες (Καρντόσο και Μπατατζίμ) και θα αποτελέσουν δυσκολοκατάβλητο αντίπαλο.

Παράλληλα, ο κόσμος της ομάδας καλείται να γεμίσει το Κλειστό της Μίκρας, προκειμένου να ωθήσει την ομάδα προς την κατεύθυνση της νίκης, αλλά και να εξασφαλίσει – με τα έσοδα που θα προκύψουν από την αγορά εισιτηρίων – την άρση της απαγόρευσης μεταγραφών για τον Ημίθεο και την έλευση ενός «πρωτοκλασάτου», διεθνή και πολύπειρου κεντρικού, ο οποίος είναι «stand by» και περιμένει… τον κόσμο, καθώς έχει προσυμφωνήσει με τη διοίκηση…

Με ετοιμοπόλεμο τον Εφραιμίδη

Το ευχάριστο για τον Γιάννη Ορφανό είναι ότι ο Δημήτρης Εφραιμίδης έχει ξεπεράσει τις ενοχλήσεις στο γόνατο, που τον άφησαν από νωρίς εκτός αγώνα στην αναμέτρηση με τον Φοίνικα στη Σύρο και θα είναι διαθέσιμος για τη βασική επτάδα του αποψινού παιχνιδιού.

Ο «κυανόλευκος» κόουτς θα μπορέσει, συνεπώς, να στηριχθεί εκ νέου στο βασικό σχήμα των Προύσαλη (πασαδόρος), Αρμενάκη (διαγώνιος), Εφραιμίδη – Τζιουμάκα (ακραίοι), Φέργκιουσον – Φωτιάδη (κεντρικοί) και Μπαμπαλιούτα (λίμπερο).

Ορφανός: «Φιλοδοξούμε για τετράδα – Δύσκολος ο ΠΑΟ»

Ο προπονητής του Ηρακλή, τόνισε ενόψει του αποψινού αγώνα:

«Είναι πολύ δύσκολος αγώνας. Ο Παναθηναϊκός είναι ενισχυμένος και αποφασισμένος για καλό αποτέλεσμα αλλά και εμείς θέλουμε πολύ τη νίκη. Όλα δείχνουν πως θα γίνει ντέρμπι. Ο προσανατολισμός μας και οι φιλοδοξίες μας είναι προς την 4αδα. Οι διαφορές μεταξύ των ομάδων δεν είναι μεγάλες και η σωστή διαχείριση των δυνάμεων παίζει καθοριστικό ρόλο».

Χωρίς TV! – Ραντεβού, 19:30, στη Μίκρα!

Όλες οι συνθήκες είναι κατάλληλες για να πετύχει σε μαζικότητα το αποψινό ραντεβού στη Μίκρα. Η αναμέτρηση ΔΕΝ θα έχει τηλεοπτική κάλυψη και είναι προγραμματισμένη για τις 19:30.

Η Bluearena θα μεταφέρει την εξέλιξή της μέσα από «live» ενημέρωση.

 

Σχετικά Άρθρα

ΓΣ: “Οι εποχές της δυσφήμισης χωρίς αποδείξεις, πέρασαν ανεπιστρεπτί!”

Βόλει

Back to Top