Χωρίς τα προσκόμματα του Τάι ο Λέο Ντε Σμεντ

Ως καταγόμενος από χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ο Γάλλος μεσοεπιθετικός, δεν θα έχει πρόβλημα έκδοσης δελτίου και συμμετοχής στον αγώνα με τον Κιλκισιακό, μετά το ρεπό.

«Όποιος κάηκε στον χυλό, φυσάει και το γιαούρτι», λέει ο θυμόσοφος λαός. «Καμένοι» από την περίπτωση του Τάι και της δαιδαλώδους και ασήκωτης γραφειοκρατίας, που απαιτεί η έκδοση του δελτίου του από την ΕΠΟ οι ιθύνοντες του Ηρακλή, μεν, αλλά δεν θα απαιτηθεί να ταλαιπωρηθούν αναλόγως για να εντάξουν στο δυναμικό της ομάδας το επόμενο αλλοδαπό μεταγραφικό απόκτημα.

Ο λόγος για τον Λέο Ντε Σμεντ, ο οποίος βρίσκεται ήδη στα πλάνα του Σάκη Αναστασιάδη για τον αγώνα που έπεται του κυριακάτικου με τον Πιερικό, δηλαδή αυτόν με τον Κιλκισιακό εκτός έδρας.

Αυτό, διότι το μόνο που απαιτείται στη συγκεκριμένη περίπτωση είναι η Γαλλική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία (αγωνιζόταν μέχρι προσφάτως σε ομάδα των χαμηλών κατηγοριών του γαλλικού ποδοσφαίρου) να ενημερώσει το Transfer Matching System (το ηλεκτρονικό σύστημα διεθνών μεταγραφών της FIFA) και στη συνέχεια οι διοικούντες των «κυανολεύκων» να σπεύσουν στην ΕΠΟ με τα… «κλασικά» δικαιολογητικά για την έκδοση του δελτίου του.

Δεν θα απαιτηθούν τα… «τρελά» έγγραφα που απαιτούνται για το δελτίο του Τάι, καθώς ο Ντε Σμεντ, ως Γάλλος, προέρχεται από χώρα – μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης και συνεπώς, μέχρι τον αγώνα της 4ης Φεβρουαρίου στο Κιλκίς (μετά τη 15ήμερη ανάπαυλα για το ρεπό της ομάδας) θα είναι διαθέσιμος και σε τυπικό επίπεδο.

Σχετικά Άρθρα

Bελέντζας: “Με Μονεμβασιώτη και τον κόσμο του, ο Ηρακλής θα είναι υπερδύναμη!”

Ποδόσφαιρο

Back to Top